2019-10-16 00:21

Situație SCANDALOASĂ la Vaslui. Un microbuz cu elevi, SECHESTRAT ore în șir de polițiști

 |  22:48
Situație SCANDALOASĂ la Vaslui. Un microbuz cu elevi, SECHESTRAT ore în șir de polițiști

Un microbuz plin cu elevi a fost sechestrat ore în şir de poliţişti. În faţa copiilor, agenţii l-au lovit şi l-au încătuşat pe şofer pentru că avea ITP-ul expirat, acuză revoltaţi părinţii. Şi un primar venit în ajutor a fost bruscat. Patru ore ar fi aşteptat elevii în frig şi înfometaţi, până când un alt microbuz i-a dus acasă, într-o comună din Vaslui.

Copiii se întorceau victorioşi de la un concurs de muzică ce a avut loc în Neamţ. Cu 50 de kilometri înainte de casă, un echipaj al poliţiei i-a oprit pentru un control de rutină.

Agenţii i-au cerut şoferului actele şi, după ce au observat că inspecţia tehnică era expirată, au luat plăcuţele de înmatriculare. Când şoferul a ripostat, a început scandalul.

Elevii şi-au sunat speriaţi părinţii, iar profesoara l-a chemat în ajutor pe primarul comunei de unde sunt copiii. Dar şi edilul spune că a fost bruscat.

Copiii au ajuns acasă, după miezul nopţii, cu un microbuz trimis de primăria unei alte comune. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei nu a comentat acuzaţiile părinţilor legate de atitudinea nepotrivită a agenţilor. Şoferul care din neglijenţă a uitat să meargă cu microbuzul în service spune că îşi va îndrepta greşeala, apoi îşi va da demisia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

BOGDAB
18 Mar 2019

Acești MILIȚIENI sunt slugile JEGOASEI ĂLEIA de Carmen Dan... Prostia întruchipată...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray