2020-02-22 13:27

Situație SCANDALOASĂ la Vaslui. Un microbuz cu elevi, SECHESTRAT ore în șir de polițiști

 |  22:48
Situație SCANDALOASĂ la Vaslui. Un microbuz cu elevi, SECHESTRAT ore în șir de polițiști

Un microbuz plin cu elevi a fost sechestrat ore în şir de poliţişti. În faţa copiilor, agenţii l-au lovit şi l-au încătuşat pe şofer pentru că avea ITP-ul expirat, acuză revoltaţi părinţii. Şi un primar venit în ajutor a fost bruscat. Patru ore ar fi aşteptat elevii în frig şi înfometaţi, până când un alt microbuz i-a dus acasă, într-o comună din Vaslui.

Copiii se întorceau victorioşi de la un concurs de muzică ce a avut loc în Neamţ. Cu 50 de kilometri înainte de casă, un echipaj al poliţiei i-a oprit pentru un control de rutină.

Agenţii i-au cerut şoferului actele şi, după ce au observat că inspecţia tehnică era expirată, au luat plăcuţele de înmatriculare. Când şoferul a ripostat, a început scandalul.

Elevii şi-au sunat speriaţi părinţii, iar profesoara l-a chemat în ajutor pe primarul comunei de unde sunt copiii. Dar şi edilul spune că a fost bruscat.

Copiii au ajuns acasă, după miezul nopţii, cu un microbuz trimis de primăria unei alte comune. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei nu a comentat acuzaţiile părinţilor legate de atitudinea nepotrivită a agenţilor. Şoferul care din neglijenţă a uitat să meargă cu microbuzul în service spune că îşi va îndrepta greşeala, apoi îşi va da demisia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-17Parerea ta...

BOGDAB
18 Mar 2019

Acești MILIȚIENI sunt slugile JEGOASEI ĂLEIA de Carmen Dan... Prostia întruchipată...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine