2020-01-26 17:38

Slatina. Incendiu puternic la un centru de colectare a fierului vechi. Fumul gros s-a împrăştiat în tot oraşul

 |  07:16
Slatina. Incendiu puternic la un centru de colectare a fierului vechi. Fumul gros s-a împrăştiat în tot oraşul

Un incendiu puternic a izbucnit luni după-amiază la un centru de colectare a fierului vechi din Slatina, mai multe cauciucuri uzate, mase plastice şi uleiuri arzând. Mai mult, fumul gros degajat s-a împrăştiat în aproape tot municipiul.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 17.30, în curtea unei societăţi de colectare de fier vechi, de pe strada Depozitelor, din Slatina. Nouă autospeciale ale pompierilor au intervenit la faţa locului.

Materialele care au fost cuprinse de flăcări, respectiv cauciucuri uzate, mase plastice sau uleiuri, au provocat un fum negru şi gros care s-a ridicat deasupra întregului oraş.

Pompierii au intervenit de urgenţă pentru a stinge incendiul şi pentru ca flăcările să nu se extindă la clădirile învecinate.

"S-a intervenit cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă (şase de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi trei de la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă Centrul Rivergate - două autospeciale şi TMK Artrom - o autospecială. Incendiul s-a manifestat cu flacără, la materialele combustibile aflate în curte centrului (mase plastice, cauciuc, lemn)", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Pompierii din cadrul ISU Olt nu au stabilit până în prezent de la ce a izbucnit incendiul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine