2019-09-22 09:41

ȘOC pentru o familie de români din LONDRA: un hoţ a furat maşina şi a plecat cu copilul aflat pe bancheta din spate

 |  16:31
ȘOC pentru o familie de români din LONDRA: un hoţ a furat maşina şi a plecat cu copilul aflat pe bancheta din spate

O fetiţă de origine română era pasagerul unei maşini, când un posibil cumpărător s-a urcat la volan şi a furat autoturismul.

Maria Tudorică, în vârstă de 17 luni, a fost găsită câteva ore mai târziu. Dar poliţia se confruntă acum cu un nou mister şi anume de ce purta copilul haine noi atunci când a fost găsit.

Incidentul a avut loc ieri, în cartierul Newham, din estul Londrei.

S-a emis un apel urgent după ce omul care se dădea drept potenţial cumpărător al maşinii tatălui micuţei a sărit la volan şi a plecat cu fetiţa care se afla pe bancheta din spate, scrie MEDIAFAX.

Câteva ore mai târziu, aceasta a fost găsită pe o stradă aproape de locul incidentului. Maşina, un Audi A5 de culoare neagră, a fost găsită abandonată într-un cartier din apropiere.

Dar misterul continuă după ce departamentul de poliţie metropolitan a dezvăluit că fetiţa purta haine noi la momentul găsirii acesteia.

Când a fost văzut ultima dată, ea purta un tricou alb şi pantaloni roşii. Totuşi, când a fost găsită, aceasta purta un articol în plus de îmbrăcăminte.

Detectivii au în vedere posibilitatea că hoţul a îmbrăcat-o pe fetiţă înainte să o abandoneze sau teoria în care o altă persoană a găsit-o şi a îmbrăcat-o din cauza vremii reci, dar fără a contacta poliţia.

Poliţia face acum apel la oricine a avut contact cu fetiţa sau a văzut maşina. „Ce s-a întâmplat cu maşina în aceste 80 de minute?”, au întrebat aceştia într-o declaraţie.

Suspectul este un bărbat de origine asiatică, slab şi îmbrăcat în negru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray