2019-12-09 11:45

ȘOC.Tudor CHIRILĂ, implicat într-o altercație în centrul Capitalei: „Tatăl meu a fost făcut SECURIST. Am avut un conflict bărbătesc cu un INDIVID…”

 |  14:33
 ȘOC.Tudor CHIRILĂ, implicat într-o altercație în centrul Capitalei: „Tatăl meu a fost făcut SECURIST. Am avut un conflict bărbătesc cu un INDIVID…”

Artistul Tudor Chirilă a fost implicat, miercuri, într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa, şi cu care se cunoştea de mai mult timp, solicitând intervenţia Poliţiei.

Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute. „Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus Tudor Chirilă pentru Antena3, informează Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită", anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie.

Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", precizează Poliţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

DERBEDEU DROGAT CE ESTI!
27 Mar 2019

Erai cu taticu securistul si ati batut un om pe strada HUOdrogatule
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray