2020-07-07 02:41

ȘOC.Tudor CHIRILĂ, implicat într-o altercație în centrul Capitalei: „Tatăl meu a fost făcut SECURIST. Am avut un conflict bărbătesc cu un INDIVID…”

 |  14:33
 ȘOC.Tudor CHIRILĂ, implicat într-o altercație în centrul Capitalei: „Tatăl meu a fost făcut SECURIST. Am avut un conflict bărbătesc cu un INDIVID…”

Artistul Tudor Chirilă a fost implicat, miercuri, într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa, şi cu care se cunoştea de mai mult timp, solicitând intervenţia Poliţiei.

Tudor Chirilă a explicat că, în timp ce se afla miercuri în centrul Bucureştiului, a avut un conflict bărbătesc cu un individ care l-a provocat mai multe minute. „Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă şi să fiu provocat şi jignit”, a spus Tudor Chirilă pentru Antena3, informează Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită", anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie.

Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", precizează Poliţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

DERBEDEU DROGAT CE ESTI!
27 Mar 2019

Erai cu taticu securistul si ati batut un om pe strada HUOdrogatule
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz