2019-09-22 08:58

ȘOC.Canotorul dinamovist Tudor SIMIONOV, ucis la LONDRA în noaptea de REVELION. Vezi cum s-a întâmplat tragedia și de ce presa britanică îl consideră EROU

 |  21:03
ȘOC.Canotorul dinamovist Tudor SIMIONOV, ucis la LONDRA în noaptea de REVELION. Vezi cum s-a întâmplat tragedia și de ce presa britanică îl consideră EROU

Sportivul român Tudor Simionov, canotor dinamovist, a fost ucis în noaptea de Revelion, la Londra, unde lucra ca bodyguard la un club de noapte. El şi-a apărat colegii, fiind considerat erou de către presa engleză, informează News.ro.

Sportivul lucra în echipa de securitate a unui club exclusivist din London’s Park Lane, iar, la 5 dimineaţa, un grup de indivizi a încercat să intre cu forţa în club, înarmaţi cu săbii şi cuțite.

Simionov şi colegii lui s-au opus, în incidentul care a urmat tânărul canotor fiind înjunghiat mortal.

Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său.

Doi dintre colegii săi, de 29 şi 37 de ani, şi o femeie de 29 de ani, au fost răniţi în incident și transportați la spital, însă se află în afara oricărui pericol.

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat în urma acestui incident.

Simionov avea 33 de ani şi plecase în Anglia de două luni, pentru a-şi continua studiile masterale, el fiind absolvent al facultăţii de Marketing de la ASE București.

Potrivit CS Dinamo, el a fost medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017.

Anul acesta, el ar fi trebuit să se însoare cu prietena lui, Mădălina Anghel, care îl însoţise la Londra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray