2019-10-20 12:42

Şofer BĂUT, prins şi încătuşat după ce a făcut prăpăd în Capitală

 |  10:28
Şofer BĂUT, prins şi încătuşat după ce a făcut prăpăd în Capitală

Un şofer băut care a fugit de la locul accidentului a fost prins şi încătuşat. El produsese un accident rutier sâmbătă seară, în cartierul bucureştean Drumul Taberei, o persoană fiind rănită şi cinci maşini implicate în carambol. Poliţiştii l-au testat pe şoferul vinovat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţat că sâmbătă seară, în jurul orei 23.30, în Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în mişcare şi două staţionate. 

După tamponare însă, unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului. "Autoturismul a fost dat în atenţie şi în numai câteva minute a fost observat la intersecţia str. Boteni-Romancierilor de către agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei. Conducătorul auto a coborât din autoturism şi a fugit înspre str. Romancierilor, însă a fost prins şi încătuşat. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice", arată Brigada Rutieră.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

ANONIM
14 Ian 2019

A facut cineva o statistica despre accidentele provocate de betivani? Bine ca sunt acuzati si blamati cei mai in varsta si cei cu diferite afectiuni (diabet; cardio;s.a.). Cate accidente s-au produs din cauza acestora si cate din cauza alcoolicilor? Chiar daca distrug vieti acestia din urma nu fac nici macar o zi de inchisoare si dupa 3 luni de suspendare pot sa bea si sa conduca din nou, fara nicio greata, pe cand celorlalti li se interzice acest drept. O fi correct domnilor legiuitori? Probabil ca majoritatea faceti parte din categoria celor pe care ii ocrotiti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray