2020-07-07 16:31

Şoferul care a lovit cinci pietoni în Constanţa a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală

 |  10:41
Şoferul care a lovit cinci pietoni în Constanţa a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală

Bărbatul, care a provocat, joi, un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, după ce i s-a făcut rău la volan, a fost transferat la Spitalul Universitar din Capitală. Poliţiştii au precizat că şoferul a suferit un infarct la volan.

Oamenii legii au menţionat că şoferul vinovat, un bucureştean în vârstă de 48 de ani, a suferit un infarct în timp ce era la volan, iar din acest motiv a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina a intrat pe un scuar aflat la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja, unde a accidentat cinci persoane, dintre care una a murit pe loc.

Şoferul a fost resuscitat de doi tineri, un voluntar la SMURD în Târgu Mureş, şi un medic rezident din Constanţa, după care a fost transportat în stare gravă la spital.

"Pacientul a suferit un infarct miocardic acut. După ce a fost stabilizat şi i-a fost acordat tratament, acesta a fost transferat, joi seară, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Universitar din Bucureşti”, a precizat directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dan Căpăţână.

Şi cele patru persone rănite în accident au ajuns la spital, toţi fiind răniţi uşor.

"Pacienţii au rămas internaţi în spital peste noapte, iar în cursul acestei zile vor fi examinaţi pentru a se stabili dacă pot fi externaţi”, a mai spus Dan Căpăţână.

Soţia şoferului, care se afla în autoturism, a precizat că bărbatului i s-a făcut rău în timp ce se deplasa pe bulevardul Soveja şi din acest motiv ar fi pierdut controlul direcţiei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz