2019-09-21 02:00

Şoferul care a provocat teribilul accident din centrul Capitalei a fost externat şi dus la audieri: Eram drogat, dar nu voiam să omor pe nimeni

 |  14:05
Şoferul care a provocat teribilul accident din centrul Capitalei a fost externat şi dus la audieri: Eram drogat, dar nu voiam să omor pe nimeni

Dragoş Bârligea, bărbatul care a produs teribilul accident din central Capitalei, a fost externat duminică de la Spitalul Floreasca, unde s-a aflat sub pază, el fiind scos cu cătuşe la mâini li escortat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, unde va fi audiat.

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: "Da, eram drogaţi şi eu, şi ea". El a mai spus că drogurile i-au dat "starea de tensiune şi agitaţie", dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe bulevardul Dacia, unde Dragoş Bârligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit cele trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. "Striga la ea că o omoară. Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos", a spus un martor. De asemenea, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a lovit cu capul geamul unui taximetru oprit la semafor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04

In legatura cu acest articol...

UPDATE: Grav ACCIDENT cu patru mașini în București. ȘOFERUL își bătea nevasta
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
04 Feb 2018

ce lucru bun drogurile astea la volan...nemaipomenit te fac curajos
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray