2020-05-31 14:14

Şoferul maşinii cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului şi va depune o plângere la CNCD

 |  20:26
Şoferul maşinii cu număr anti-PSD a sesizat Avocatul Poporului şi va depune o plângere la CNCD

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr de înmatriculare anti-PSD, a depus marţi o petiţie la Avocatul Poporului care vizează circumstanţele încălcării dreptului la libertate şi demnitate ale fiului său de 8 ani în timpul audierilor de la Poliţie, a anunţat avocatul Ioana Mateş.

Ea a informat totodată că a depus o plângere penală pentru ameninţare împotriva lui Gică Anghel, viceprimarul din Alexandria, cu privire la postarea acestuia pe Facebook, în care a adresat injurii la adresa lui Răzvan Ştefănescu.

În plus, avocatul a anunţat că va depune, împreună cu un grup de 37 de persoane, o plângere la CNCD împotriva Alinei Mungiu - Pippidi.

Ioana Mateş mai spune că a formulat o cerere de consultare a dosarului, chiar dacă acesta a fost clasat, pentru a analiza dacă există elemente cu privire la existenţa unor fapte penale săvârşite în legătură cu ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, respectiv de a analiza dacă la data întocmirii procesului-verbal de constatare Poliţia Rutieră avea răspunsul autorităţilor suedeze cu privire la valabilitatea plăcuţelor de înmatriculare.

"În referatul de clasare se reţine faptul că întreaga corespondenţă cu Suedia a început de la data de 18.07.2018, deci cu 12 zile înainte de organizarea presupusului flagrant", a precizat Ioana Mateş.

Pe 7 august, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au clasat dosarul în care Răzvan Ştefănescu a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

NEGRO
15 Aug 2018

Am dori ca avocatul poporului (daca mai exista?!) sa se autosesizeze si fata de represiunile Jandarmeriei, instituitie de forta creata pe fundamentul trupelor de securitate ale fostului regim comunist (bolsevic) asupra cetatenilor pasnici din ziua de 10 august anul curent, impotriva manifestantilor pasnici. Am dori ca ocupantul pe veci adormit al acelei inalte institutii sa faca ceva, pentru a lumina actiunile unei puteri politice irationale, abjecte si vindicative fata de cetatenii pasnici care doar le-au atras atentia ca au luat-o pe aratura. Sa-l interogheze pe numitul Liviu Nicolae Dragnea, deocamdata al treilea om in stat, cum si-a propus, de pe inaltul fotoliu care i-a fost incredintat sa dea foc Romaniei la aniversarea centenara. Trezeste-te domnule avocat a poporului, pana nu este prea tarziu!
ANONIM
15 Aug 2018

PE CINE NU LASI SA MOARA...NU TE LASA SA TRAIESTI.... se vede de la o posta ca acest muist ( Care nu stiu daca are 2 neuroni) este folosit ...este o sluga ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine