2019-10-18 05:12

Şoferul maşinii cu numărul M... PSD a scăpat de dosar penal! Ce a DECLARAT după afara veștii

 |  12:58
Şoferul maşinii cu numărul M... PSD a scăpat de dosar penal! Ce a DECLARAT după afara veștii

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 au admis propunerea reprezentanților Brigăzii Rutiere a Capitalei de clasare a dosarului deschis în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M...PSD, astfel că dosarul a fost închis. După decizia de clasare a desarului, Răzvan Ştefănescu şi-a recuperat marţi permisul de conducere.

"S-a făcut o dreptate. Astept scuze din partea autorităților. Acum nu știu ce voi face, plec la mare deocamdată. Am de gând să vând mașina, momentan nu pot să o vând, dar, dacă o să pot, o sa cer 25.000", a declarat, pentru Mediafax, Răzvan Ștefănescu.

După ce inițial Brigada Rutieră a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M...PSD și i-au reținut permisul acestuia, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au admis, marți, propunerea de clasare, astfel că dosarul a fost închis, au declarat, pentru Mediafax, reptezentanții Parchetului.

Marţi, Răzvan Ștefănescu a mers la sediul Brigăzii Rutiere pentru a-şi ridica permisul de conducere.

Agenţia suedeză a Transporturilor a decis anularea, începând din 1 august, a numărului de înmatriculare personalizat al vehiculului depistat în România care conţinea un mesaj obscen la adresa Partidului Social-Democrat (PSD).

Răzvan Ştefănescu, în vârstă de 45 de ani, a intrat în România pe data de 17 iulie, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare conţinând un mesaj obscen la adresa PSD. Mesajul a devenit în scurt timp viral, iar bărbatul s-a plimbat în întreaga ţară. Timp de zece zile, bărbatul a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj. Abia ultima dată, poliţiştii l-au oprit în Capitală şi i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare şi permisul. Motivul: românul nu avea dreptul să circule cu acele numerele preferenţiale, obţinute în Suedia, pe teritoriul României. Totuşi a fost nevoie de două săptămâni pentru ca Poliţia să stabilească acest lucru, perioadă în care oficialii de la Bucureşti au corespondat cu autorităţile suedeze. Ulterior, polițiștii au renunțat la acuzații.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

ANONIM
07 Aug 2018

Si la banii pe care zice ca ii cere pe masina sta capră...sau face pe iedul ....cred ca varianta 2 este mai plauzibilă....este specialitatea lui
ANONIM
07 Aug 2018

DAR PE MATA CUM O SUPORTA?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray