2020-07-15 15:42

Solidaritate românescă. Zeci de persoane stau la cozi să doneze sânge pentru salvarea răniților de la clubul Colectiv

 |  10:21
Solidaritate românescă. Zeci de persoane stau la cozi să doneze sânge pentru salvarea răniților de la clubul Colectiv

Florentin Dincă

Principalele centre de transfuzii din Capitală sunt asaltate la această oră de zeci de persoane care vor să doneze sânge pentru salvarea răniților din incendiul devastator de la clubul Colectiv, unde au murit deja 27 de oameni, iar alți 146 sunt răniți.

"Donatorii au venit încă de la ora 1.30. Apelul nostru era de la ora 8. Apreciem solidaritatea bucureştenilor şi le mulţumim tuturor oamenilor care au venit. Îi rugăm însă să redistribuim efortul pe zilele următoare, probabil de luni încolo. Centrul rămâne deschis, dar apelul nostru era să nu fie coadă, să încercăm să distribuim. Toată lumea m-a sunat. E o mare bucurie să vedem atât solidaritate. Facem însă un apel pentru a nu crea aglomerație si pentru a conserva eforturile și pe zilele următoare, când vom avea nevoie de cantități suplimentare de sânge. Deci, să nu ne ducem toți în momentul de față, ci să conservăm efortul pentru zilele următoare. În momentul de față, este asigurat necesarul și vreau să vă spun că sunt cele 3 centre unde se pot duce cei care vor să doneze sânge: este centrul din strada Constantin Caracaș, numărul 2, care este deschis astăzi; centrul de la Spitalul Militar, la fel, deschis de la 7,00 dimineața și centrul de la Spitalul Universitar, la fel, deschis de la ora 8,00 dimineața", a declarat ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu, potrivit rtv.net.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-31

In legatura cu acest articol...

Președintele Klaus Iohannis a fost la Spitalul de Urgență Floreasca

Mărturie cutremurătoare din clubul groazei: "Eram paralizată, am tras aer în piept și am simțit că mă arde până în stomac. S-au cățărat unii peste alții pentru a reuși să iasă"

Tragedia din clubul Colectiv, în vizorul presei internaționale
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz