2020-07-05 04:18

Solomon Wigler, condamnat la închisoare cu executare în al doilea dosar de trafic de influenţă

 |  07:20
Solomon Wigler, condamnat la închisoare cu executare în al doilea dosar de trafic de influenţă

Solomon Wigler, fostul consilier al lui Sorin Oprescu, a fost condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Wigler este acuzat că a luat 25.000 de euro ca să obţină eliberarea unei autorizaţii de construire a unui sens giratoriu pentru două supermarketuri.

Judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care l-a condamnat pe fostul consilier al lui Sorin Oprescu a dispus şi confiscarea de la acesta a sumei de 25.000 de euro. De asemenea, instanţa a menţinut sechestrul asigurător pus de procurori pe bunuri ale lui Solomon Wigler, transmite Mediafax.

Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi contestată de Solomon Wigler şi de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucureşti.

Solomon Wigler a fost arestat preventiv în 4 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti decizând în 9 noiembie plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Dosarul în care Wigler a fost condamnat joi este desprins din cel în care a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, tot pentru trafic de influenţă. În primul caz, Solomon Wigler este acuzat că ar fi luat 204.000 de euro pentru intervenţii în aprobarea unor Planuri Urbanistice Zonale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz