2020-06-01 08:55

Sorin Blejnar, audiat la Curtea Supremă

 |  15:31
Sorin Blejnar, audiat la Curtea Supremă

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a venit în fața judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție. Aceștia judecă contestația sa la decizia magistraților Curții de Apel, prin care a fost condamat la 5 ani de închisoare, în dosarul „Motorina”.

La intrarea în sala de judecată, Blejnar și-a susținut nevinovăția și și-a exprimat convingerea că va fi achitat. Fostul șef al ANAF este acuzat alături de soții Radu și Diana Nemeș, dar și de alți inculpați, de complicitate la evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Toți sunt învinuiți că ar fi făcut afaceri cu produse petroliere neaccizabile, prin intermediul unor firme fantomă. Prejudiciul cauzat statului a fost estimat  de anchetatori la aproximativ 56 de milioane de euro. Printre cei inculpați în acest dosar se numără și fostul șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă, Dan Florin Secăreanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-13Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
13 Sep 2016

ALT PORC CARE LINGEA CHILOTII LUI UDREA....SI-L PUPA IN KUR PE COCOS...SI DE FAPT PE TOTI MARII INFRACTORI ACUM FUGITI PE TOATE COCLAURILE PLANETEI....CAPITALSMUL DE CUMETRIE IN CEA MAI PURA FORMA....TRAILES BAHTALO STUPID PEOPLE
ANONIM
13 Sep 2016

Ha , ha , iar amina inca 100 ani ? bani unde sint Grevistilor ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine