2020-02-26 00:40

Sorin Grindeanu, audiat la DNA în Dosarul Belina

 |  16:29
Sorin Grindeanu, audiat la DNA în Dosarul Belina

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a ajuns astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a dat declaraţii în calitate de martor în dosarul Belina. La ieșirea din sediul DNA, Sorin Grindeanu nu a oferit prea multe explicaţii.

„Am fost audiat în calitate de martor în același dosar ca și în septembrie. (În dosarul Belina?) Aşa. Da. Nu cred că au fost lucruri noi, sunt chestii procedurale. Cred că a văzut toată țara că am fost la acel celebru pescuit. Am fost o singura dată. Sunt lucruri pe care le-am mai declarat. Am fost la pescuit. Am pescuit. M-am întors la Bucureşti”, a spus Sorin Grindeanu, conform Digi24.

Întrebat în ce relație se mai află acum cu Liviu Dragnea, fostul premier a răspuns că este „sinusoidală”.

„Știți că sunt matematician”, a completat el zâmbind.

rocurorii spun că în 2013, prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice, părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate tot ilegal unei firme private.

Potrivit procurorilor, prejudiciul total în acest dosar este de 8,8 milioane de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

BELINO
08 Mai 2018

AI BELITO BELINI , DE MULT . DACA NU ERAI IN TROACA . ERA MAI BINE .
ANONIM
08 Mai 2018

Daca aveai VALOARE UMANA, ONOARE SI CARACTER NU ACCEPTAI SA OCUPI dupa ce ai fost premier O FUNCTIE PUBLICA OFERITA PLOCON DE CATRE MAFIA CARE A CAPTURAT TARA DUPA 1989.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine