2020-04-05 10:49

Sorina Pintea, mesaj emoționant de după gratii: ”Umilința și TORTURA trebuie să dispară!”

 |  22:04
Sorina Pintea, mesaj emoționant de după gratii: ”Umilința și TORTURA trebuie să dispară!”

Pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, aflată în prezent în arest preventiv, a fost publicat un apel la încetarea "umilirii şi a torturii" la care este supusă aceasta. Mesajul este semnat de "Echipa Sorinei" şi face trimitere şi la un miting de susţinere care va avea loc la Baia Mare.

"Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

#respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție", se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea şi semnat "Echipa Sorinei".

Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, joi, 5 martie, de la ora 17.00, în faţa Palatului de Justiţie Maramureş va avea loc un miting intitulat "Solidari cu Sorina Pintea".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

HEXI FARMA CEA CINSTITA
04 Mar 2020

ce tupeu au mafiotii astia sa faca pe victimele...dar aia care au murit de la dezinfectantii vostri apa colorata ce sa mai zica? bietii oameni nu erau condamnati si nici arestati dar au murit de la spagile si lacomia voastra.Cand omori pe cineva nu cumva se cheama crima?Dar cand cineva calca intr-o groapa cu roata si dupa aia face accident si moare cum este?? Coruptia este o problema de securitate nationala...si ar trebui sa fie pedepsita mult mai sever
FANE GLONTZ
05 Mar 2020

CE GARANTII AVETI CA NU A DONAT BANII RESPECTIVI PSD-ULUI ? LASATI PROCURORII SA-SI FACA TREABA , DAR NU CU UN TRATAMENT CA PE VREMEA INCHIZITIEI . DRAGNEA ARE UN SECHESTRU DE 27 MIL. EURO . NU L-A BRUSCAT , NU L-A IMPINS NIMENI DINTRE POLITISTI . DE CE SE FACE UN CAZ ATIT DE MARE DINTR-O AMARITA DE 120'000 LEI ?
UMILINțA JUCăTORULUI
05 Mar 2020

In ultima perioadă s-a tot vorbit în presă despre Simona Pintea, Avocatul Poporului s-a „autosesizat” Este din nou alături de infractorii cu gulere albe ? Chiar ziarul Puterea a devenit jucător profesionist și să câștige, facă profit alături de infractori cu gulerele albe.
STRIGAT
05 Mar 2020

Tatal meu a muncit in uzina de la 16 ani pana a iesit la pensie. Iar jegul de stat, jegul de minister al sanatatii, condus la acea vreme chiar de aceasta doamna care acum vrea sa ne faca sa-i plangem de mila, nu a putut sa-i ofere un rahat de perfuzor. Dupa o viata de munca si de contributii la sanatate. Aia e umilire, doamna! Aia e afectare a starii de sanatate! Ala e lucru inuman, doamna, sa pui un om care a muncit peste 40 de ani, ca la pensie sa isi cumpere un perfuzor. Te intrebi unde e pericolul social? Fmm, ca mor de nervi!”, a scris Godina pe blogul sau.
MITICA
05 Mar 2020

Dar pana acuma de ce nu a zis nimic.
MITICA
05 Mar 2020

Dar pana acuma de ce nu a zis nimic.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine