2020-03-29 01:54

Sorina Pintea, scoasă din arest și internată într-un spital din sistemul public

 |  12:00
Sorina Pintea, scoasă din arest și internată într-un spital din sistemul public

Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, a fost trasnsferată la un spital din sistemul public, unde va fi internată sub pază, după ce starea sa de sănătate s-a deterioriorat.

”Medicul din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr 1 a recomandat ca o persoană privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, să fie internată într-un spital din Bucureşti, din reţeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Pe parcursul internării, paza va fi asigurată de Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă”, a anunţat luni Poliţia Capitalei.

Pintea, aflată în arest preventiv ca urmare acuzaţiei de luare de mită, a cerut duminică transferul la un spital din sistemul public, repectiv Spitalul Sfânta Maria.

Conform cererii sale, Pintea, care a fost diagnosticată cu dermatomiozită, acuză agravarea stării de sănătate.

Prezentând pe scurt simptomele pe care le are, fostul ministru a solicitat transferul sub pază la un spital din sistemul public, indicând Spitalul ”Sfânta Maria” şi numele medicului său curant, care ar urma să îi facă investigaţii.

Sorina Pintea afirmă că din cauza simptomelor - parestezii faciale şi la nivelul membrelor, stări de vomă, dificultăţi de înghiţire, senzaţia de apăsare la nivelul esofagului - o ambulanţă a fost solicitată duminică la Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Pintea a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Ea precizează că i-a fost administrată glucoză intravenos, Ketoprofen şi un calmant şi că i s-a făcut şi un EKG. De asemenea, i-a fost măsurată glicemia, care avea valori de 132, deşi din cauza stării de sănătate nu putuse mânca.

Fostul ministru afirmă că unele dintre simptome persistă, motiv pentru care solicită internarea într-un spital public.

”În această dimineaţă, la Centrul de Retinere şi Arestare Preventivă nr 1. a fost solicitată ambulanţa, pentru o persoană aflată în arest preventiv”, a anunţat Poliţia Capitalei, care a precizat că ”persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea”.

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare. 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-02Parerea ta...

CIUMA ROSIE
02 Mar 2020

"bolnavii" astia nu se simt bine decat cu posete Vuitton si haine de zeci de mii de euro....toate din spaga si furaciuni.Parca se numeste CLEPTO-virus.Termenul vine din limba greaca (Greek κλέφτης, pl. κλέφτες - kleftis, kleftes, "thieves"adica TALHARI LA DRUMUL MARE)...in limba ei materna se numesc SPAGO-CIORDILES .Arabii le taie mainile sau le omoara cu pietre si asiaticii le impusca.Noi romanii suntem prostii planetei,le tinem pe tigancile astea in puf ca sa se pise pe noi.Kogalniceanu i-a adus in Romania si rusii i-au bagat in partidul comunist NKVD si GRU.E timpul sa se schimbe radical situatia,Romania nu mai este sub ocupatie sovietica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine