2020-02-21 17:46

Şoselele morţii: doi morţi şi şase răniţi în 12 ore

 |  19:54
Şoselele morţii: doi morţi şi şase răniţi în 12 ore

În ultimele 12 ore au avut loc în ţară cel puţin patruaccidente grave, dintre care unul chiar în Capitală. Bilanţul lor este destulde îngrijorător: doi morţi şi şase răniţi grav. În Drobeta-Turnu Severin, un a lovit maimulte persoane care se aflau pe trotuar, iar în Bistriţa un bărbat a fostspulberat pe trecerea de pietoni. Şi între Buzău şi Braşov, un şofer preagrăbit a lovit trei maşini. Un copil de 12 ani a ajuns înspital. Printre cei loviţi se află şi Liviu Guţă.

Şoferul din Drobeta-Turnu Severin a lovit o tânără de28 de ani care mergea pe trotuar, a trecut cu maşina peste o bancă pe care seaflau doi bătrâni şi a rupt mai mulţi copaci de pe marginea unei străzi. Un oma murit pe loc, iar ceilalţi au fost transportaţi la spital.

Un bărbat de 77 de ani a fost la un pas să fie omorâtchiar pe o trecere de pietoni la Bistriţa. Maşina care l-a lovit era condusă deun cetăţean italian.

Pe Naţional 10, care leagă Buzăul de Braşov, un şofer beata intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini care circulau regulamentar,printre care şi cea a lui Liviu Guţă. Un copil de 12 ani aflat într-una dintremaşinile lovite a ajuns la spitalul Judeţean Buzău cu răni la cap.

O persoană şi-a pierdut viaţa duminică seară şi o altase află în stare gravă, după ce un vehicul care mergea cu viteză pe bulevardulGhencea din Bucureşti a derapat şi s-a izbit de panoul unei benzinării,informează Realitatea TV. Cel care şi-a pierdut viaţa este şoferul, iar soţiasa a fost transportată în stare gravă la spital. Accidentul s-a petrecut în condiţiide carosabil umed. Impactul dintre maşină şi panoulbenzinărieiRompetrola fost atât de puternic, încât motorul vehiculului s-a desprinsşi a zburat aproape 10 metri. Potrivit martorilor, şoferul a intrat într-obaltă, a derapat şi a pierdut controlul asupra automobilului. Pompierii s-auchinuit minute în şir ca să separe fiarele maşinii de fiarele la fel decontorsionate ale panoului pe care erau afişate preţurile staţiei de carburant.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine