2020-07-05 15:43

Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul ei, arestaţi preventiv după ce şi-au recunoscut crima

 |  09:09
Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul ei, arestaţi preventiv după ce şi-au recunoscut crima

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini în Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-au recunoscut crima, potrivit unei decizii a Tribunalului București.

Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în noaptea de miercuri spre joi, cei doi fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe Haj Saleh Moustafa.

Potrivit primelor cercetări, Andreea Pătrașcu i-ar fi administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Astfel, cu ajutorul lui Arhire, corpul sirianului a fost pus într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe Șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție.

Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe data de 8 aprilie, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și amantul ei și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor.

"Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor", a precizat procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz