2020-02-21 21:08

Soția TREZORIERULUI PSD, CONDAMNATĂ la închisoare pentru corupție

 |  16:46
Soția TREZORIERULUI PSD, CONDAMNATĂ la închisoare pentru corupție

Soţia trezorierului Partidului Social Democrat, Mircea Drăghici, a fost condamnată în primă instanţă la închisoare cu suspendare, într-un dosar de corupţie. Georgiana Drăghici a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare într-un caz legat de finanţarea din bugetul Ministerului Tineretului a unei tabere pentru tineretul social-democrat.

Georgiana Drăghici a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar ce era anchetat modul în care ar fi fost cheltuite sume importante de bani, în anul 2013.

Este vorba despre finanțarea unei întâlniri din Poiana Brașov, în valoare de 14.000 de lei, din banii Ministerului Tineretului.

Procurorii DNA au descoperit că la acea întâlnire au participat peste 100 de tineri din PSD. În plus, o bună parte dintre persoanele care figurau pe listele cu participanți nici măcar nu au ajuns în acel loc. Acesta este aspectul pentru care soția trezorierului PSD a fost condamnată în primă instanță.

Alături de ea, au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi un fost director din minister, Mircea Meleşteu, şi un apropiat al lui Drăghici, Doru Bălăşoiu.

Dosarul a fost trimis în judecată în 2017, iar Georgiana Drăghici a fost acuzată de procurorii anticorupție de mărturie mincinoasă; instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată; instigare la participație improprie la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit; instigare la mărturie mincinoasă şi instigare la favorizarea făptuitorului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-14Parerea ta...

COADA DRACULUI
15 Mai 2019

Uite asa a furat bani de la stat si a cumparat Viloi si mertan . Bani erau pe mina lui , cu aprobarea si semnatura lui Banditul Sef
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine