2020-07-11 11:18

Casa pierdută din SIBIU: Soții IOHANNIS, din nou în fața instanței

 |  09:01
Casa pierdută din SIBIU: Soții IOHANNIS, din nou în fața instanței

La Curtea de Apel Pitesti este programat, astazi, un nou termen în procesul în care soţii Iohannis cer revizuirea sentinţei în urma căreia au pierdut casa din centrul Sibiului. Pe 7 decembrie 2016, termenul anterior, instanţa de judecată a dispus amânarea pentru ca soţia preşedintelui să depună certificatul de deces al mamei sale şi să facă dovada că este moştenitoarea acesteia.

De la începutul procesului la instanţa din Piteşti, în iunie 2016, dosarul a fost amânat de trei ori.

La ultima înfăţişare, care a avut loc în 7 decembrie, completul de judecată a dispus amânarea pentru ca soţia preşedintelui să depună la dosar certificatul de deces al mamei sale, Georgeta Lăzurcă, al cărei nume apare ca parte în proces şi ca să facă dovada că este moştenitoarea acesteia.

Înfăţişarea de miercuri de la Curtea de Apel Piteşti este programată după ora 11.00.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, nu mai sunt proprietarii casei din centrul oraşului Sibiu pierdută în instanţă, după ce Oficiul Judeţean de Cadastru a admis cererea Administraţiei Finanţelor Publice de radiere a dreptului de proprietate al celor doi.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au pierdut definitiv casa în care este sediul unei bănci, în noiembrie anul trecut, în urma unei decizii a Curţii de Apel Braşov, după un proces care a durat mai mult de 16 ani, scrie news.ro.

Soţii Iohannis nu au renunţat însă la imobil şi au depus contestaţie în anulare la Curtea de Apel Braşov. Magistraţii au stabilit iniţial termen pentru 4 ianuarie, apoi pentru 25 ianuarie. La termenul din 25 ianuarie, magistraţii au amânat până în 6 iunie judecarea acestei contestaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

CASUNEANU
18 Ian 2017

Și când te gândești c ă trebui să îi mai dam încă o casă,DACA îș i termină mandatul !!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz