2020-04-05 17:23

Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”

 |  19:07
Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”

Răvăşit de suferinţa cauzată de pierderea soţiei sale,Petru Mircea spune că, în momentul de faţă, nu îl interesează acuzaţiile adusede cei care îl consideră vinovat pentru moartea Mădălinei. Rezervat în declaraţiireferitoare la ce s-a întâmplat în zorii zilei de 14 iulie, bărbatul ne-adeclarat că nu trăieşte cu sentimente de teamă sau de îngrijorare. În plus,Petru este convins că adevărul despre dispariţia tragică a Mădălinei Manole vaieşi la iveală, mai devreme sau mai târziu. El nu se simte încă pregătit săofere vânătorilor de ştiri din presă amănunte cu privire la ce ar fi putut-odetermina pe soţia lui să-şi pună capăt zilelor, în maniera pe care a ales-o.Însă aceste lucruri se vor clarifica, în cele din urmă, aşa cum chiar PetruMircea este convins.

În contextuldeclaraţiilor făcute, ieri, de părinţii Mădălinei Manole, l-am căutat pe soţulcântăreţei pentru a-i cere un punct de vedere. Cu greu am reuşit să-l convingemsă stea de vorbă cu noi. „Nu ştiu de nici o acuzaţie şi vă asigur că nu trăiesccu nici o senzaţie… nici de teamă, nici de îngrijorare. Ceea ce simt este o durere foarte mare şi… nu simtnimic, decât nevoia să-mi plâng soţia, înţelegeţi?”, a declarat Petru Mircea,în exclusivitate pentru “Puterea”. “Eu nu am despre ce să stau de vorbă, cunimeni. Nu simt să spun nimic… Nu vreau acum decât să-mi plâng soţia, nu cunoscnimic altceva. Nu mi-e nici teamă, nici… nu mi-e foame, nu mi-e somn. Simt o durere…şi trebuie să-mi plâng femeia”, a adăugat soţul “fetei cu părul de foc”. Întrebatce părere are, totuşi, despre declaraţiile acuzatoare ale socrilor lui,publicate ieri în presa centrală, şi despre părerea unora care se aratăconvinşi de o oarecare vină a lui în acest caz, Petru Mircea ne-a declarat: “Nu mă intereseazănimic. Nici ce scriu nişte demenţi, absolut nimic. Mai târziu, când mi s-ospulbera cât de cât negura asta care mă învăluie, voi vedea ce o să declar. Oricum,e destul de clar că o să-i judece Dumnezeu pe toţi, eu n-am nimic împotrivanimănui. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, cine ce a zis, nici nu mă intereseazăîn clipa de faţă. Mai târziu, când, cum am spus… mi se va ridica ceaţa asta depe suflet, deşi acum nu cred că se va întâmpla asta vreodată… oi vedea atuncice-oi comenta. Acum trebuie să încerc să-mi caut liniştea. Ce să vorbesc, cucine să vorbesc şi ce să comentez, ce să spun?”.

Susţine că nu o cunoaşte pe Carmen Rădulescu

L-am mai întrebat, apoi,pe Petru Mircea, dacă poate confirma declaraţia făcută de Carmen Rădulescu, înurmă cu câteva zile, la Antena 2. Cântăreaţa a povestit atunci că, aflându-selângă sicriul Mădălinei, l-ar fi auzit pe Petru spunând că „nu este ea de vină(n.r. -pentru moartea ei), o să se afle în curând cine”. „Nu ştiu, mi-a maispus cineva în timpul înmormântării, că aş fi zis eu ceva… N-am nici o treabă cu Carmen Rădulescu, n-amcunoscut-o personal niciodată. Deci nu, nu este adevărat, dar de aflat, normal că o să seafle, pentru că adevărul iese întotdeauna la suprafaţă, aşa a dat Dumnezeu”,ne-a spus bărbatul. “Va referiţi la motivul pentru care Mădălina a făcutasta?”, l-am întrebat noi. “Mă refer la tot, la tot…”, a încheiat soţulMădălinei Manole.

Părinţii artistei ies public cu acuzaţii la adresaginerelui lor

Ieri, în presa centrală, a apăruto serie de declaraţii cutremurătoare acordate de părinţii Mădălinei câtorvaziare centrale. Cei doi au povestit că, imediat ce au aflat că fiica lor a vrutsă se sinucidă, în luna mai, au vrut să o ducă la un medic, însă Petru Mirceas-ar fi opus. Mai mult, soţul ar fi dus-o la un “vraci”, susţin părinţiiregretatei artiste. Ei au mai povestit că Petru s-a tranformat într-un dictatorla scurt timp după căsătoria cu Mădălina, că îi dicta cum să se îmbrace şi căse purta urât cu ea. Printre altele, părinţii cântăreţei s-au arătat revoltaţişi de faptul că Petru nu i-a sunat să le spună că Mădălina a murit, ci că ei auaflat de la televizor tragica veste. Este mai mult ca sigur că toateîntrebările pe care astăzi familia Mădălinei şi le pune public au constituitteme de lucru ale anchetatorilor. La fel de sigur este faptul că Petru Mircea arăspuns în faţa procurorilor la aceste întrebări.

Mădălina Manole amurit între orele 2.30 şi 3.00

DecesulMădălinei Manole s-a produs, în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, în intervalulorar 2.30-3.00, au declarat, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”, sursejudiciare. Raportul de expertizămedico-legală întocmit în cauză arată că artista a ingerat o cantitate cuprinsăîntre 100 şi 250 de mililitri de Furadan după ora 2.15, decesul instalându-seîntr-un interval de la 15 până la 45 de minute. La ora 5.37, soţul Mădălinei,Petru Mircea, împreună cu mama acestuia au încercat să-i acorde artistei primulajutor, conform indicaţiilor dispecerului de la 112. Soţul i-a făcut Mădălineirespiraţie gură la gură şi masaj cardiac, moment în care a constatat că dincavitatea bucală a soţiei sale este emanat un puternic miros de insecticid. Laora 6.01, echipajul ambulanţei sosite la locuinţa din Otopeni a încercat, larândul ei, să o resusciteze pe Mădălina Manole. În zadar. La ora 6.15, mediculde la Salvare s-a văzut nevoit să constate oficial decesul.

Profilulpsihologic arată că Mădălina Manole era o fire deosebit de emotivă şi ţinea osupărare toată viaţa. Specialiştii criminalişti: Artista şi-a premeditat cu încrâncenaresinuciderea

Surse judiciare audezvăluit, pentru ziarul “Puterea”, că prima tentativă de sinucidere a MădălineiManole a avut loc, cu adevărat, în data de 17 iunie 2010, în preziua lansăriinoului ei album. Cu toate acestea, tentativa de suicid nu a fost adusă oficialla cunoştinţa organelor de poliţie, graţie unei înţelegeri dintre artistă şimedicii Spitalului de Urgenţă “Floreasca”, din Capitală.

Potrivit investigaţiilordesfăşurate în cauză, anchetatorii au aflat de la personalul spitalului în cauzăcă Mădălina Manole a ajuns la respectiva unitate medicală pe data de 17 iunie2010, după ce ingerase o cantitate de 30 de pastile de Ibuprofen şiParacetamol. Ea a fost adusă la spital chiar de către soţul ei, Petru Mircea.Oficial, medicii au trecut în fişă faptul că Mădălina Manole a luatrespectivele medicamente ca urmare a unei răceli puternice. Realitatea,descoperită în urma anchetei penale derulate de Parchetul Tribunalului Bucureşti,a demonstrat că pastilele au fost ingerate în scop suicidal, au precizatsursele citate. Anchetatorii au audiat, în acest dosar, foarte multe persoane,de la soţ, soacră, părinţi, frate, colegi de serviciu, femeia care a procuratFuradanul etc. Pe baza acestor declaraţii, a fost întocmit un profil psihologiccare denotă că Mădălina Manole era o fire extrem de emotivă şi care, odată cese supăra pe ceva, ţinea supărarea toată viaţa. La acest profil a contribuit şiconţinutul mesajelor de adio salvate de cântăreaţă în draft-ul telefonuluimobil personal, dar şi al SMS-urilortransmise prietenei de la care a procurat substanţa cu care s-a otrăvit. “Esteo sinucidere tipică preferată de persoanele de sex feminin. Femeile, spredeosebire de bărbaţi, preferă ca metodă suicidală ingerarea de medicamente sausubstanţe toxice. Bărbaţii preferă metode mai dure, cum ar fi spânzurarea,precipitarea de la înălţime sau auto-înjunghierea”, ne-au declarat criminaliştii.

Anchetatoriiconcluzionează că tentativa nereuşită de suicid din data de 17 iunie audeterminat-o pe Mădălina Manole să caute cu asiduitate o metodă eficientă. Eas-a interesat cu privire la insecticide, a identificat substanţa numităFuradan, după care a apelat la o prietenă bună căreia, pe data de 12 iulie abombardat-o cu SMS-uri în care descria substanţa, denumirea ştiinţifică aacesteia şi a insistat să i-o procure.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-07

Mai multe imagini:
Soţul Mădălinei Manole, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea”: “Nu simt decât nevoia să-mi plâng soţia”
zoom
Parerea ta...

SORINACHE
20 Iul 2010

1. Petru Mircea, rindurile de mai jos sunt pentru tine: decizia de a nu vorbi, de a nu da curs speculatiiilor din presa si doar de a-ti jeli nevasta ESTE O DECIZIE FOARTE INTELEAPTA. Madalina a fost o artista RASFATATA iar tu te-ai inhamat la un chin cind ai hotarit sa-ti unesti destinul cu ea pentru ca trebuia sa-i fi la picioare si sa-i indeplinesti toate hachitele (in sensul bun al cuvintului) si sincer sa-ti spun multi barbati nu s-ar fi inhamat intr-o asemenea drum in viata cu o femeie.
SORINACHE
20 Iul 2010

2. (se zice cum ca femeile au nevoie de gesturi iar barbatii au nevoie de semnificatii iar eu imi imaginez cite sute de gesturi ai facut ca ea sa se simta rasfatata) Ti-a apartinut tie ani de zile fizic, mental, cu inima, dar ne-a apartinut si noua, publicul care am iubit-o si am apreciat-o daaaaaar care in comoditatea noastra, doar putini am mai dat semnale ca o iubim si ca o apreciem (aici ma invinovatesc si eu care din comoditate nu am scris nici un comment, nicaieri, niciodata).
SORINACHE
20 Iul 2010

3.Poi, cum naiba sa nu-o treaca prin cap Madalinei ginduri de genul: "nimeni nu mai iubeste", “publicul m-a uitat", "ce sens mai are sa traiesc pe pamintul asta", etc, etc. Madalina Manole avea nevoie permanent si din partea mea de un strop de feedback si nu i l-am dat si in concluzie un dram de vinovatie am si eu la decizia ei de a-si lua viata; daca ne iubim artistii, trebuie sa le aratam dindu-le doar un emoticon.
SORINACHE
20 Iul 2010

6. mrgeofly, aii81, sabynutasol, breishovsiti, AllyDinWest, amantadinakiss, ClubZuzzy, Demonio1981,edmondnicolau, virlanr, mibrasov, symyna24, ime1111111, niculina1973, Tudor4ever2, MyMarianamariana, anaivent, Rovena20, Andr33axC, TheEuropeanDream, aniladamanirolf, madysweety, madalina615, nelumariuta1971, titiridvatidva, bobo70565, tomitza34, anto240299, alinbvr, makelisu,Tudor4ever2,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine