2020-02-18 03:13

Şova, despre numirea lui Narcis Neaga la conducerea CNAIR: În situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale

 |  15:11
Şova, despre numirea lui Narcis Neaga la conducerea CNAIR: În situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a vorbit într-un interviu pentru News.ro şi despre numirea controversată al lui Narcis Neaga la conducerea Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), el spunând că ”în situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale".

Întrebat despre numirea lui Narcis Neaga în funcţia de director general al CNAIR, ministrul Transporturilor a spus că acesta va avea un mandat scurt, de patru luni.

"În situaţii excepţionale recurgi la măsuri excepţionale. Este vorba de un mandat scurt, de patru luni, având în vedere că trebuie începute proceduri privind aplicarea Legii 109. Pe Narcis Neaga l-am găsit consilier în cadrul Ministerului Transporturilor. Am apreciat că experienţa şi nevoia de oarecare elasticitate în abordarea responsabilă a relaţiilor cu antreprenorii ar putea să fie mai bine îndeplinită decât s-a întâmplat în perioada anterioară. Dar cum nu există perfecţiune, pare că nu putem găsi omul perfect nici pentru CNAIR", a declarat ministrul Lucian Şova, potrivit news.ro.

În 7 mai, Compania Naţională de Administrare a Infrastrcturii Rutiere (CNAIR) anunţa Narcis Neaga a fost numit în funcţia de director general al CNAIR şi va prelua mandatul în data de 12 mai. Narcis Neaga a fost director general al CNAIR în perioada 2012-2015.

Neaga a fost numit, în martie, membru în consiliul de administraţie al CNAIR. Asociaţia Pro Infrastructură a spus atunci că perioada în care Narcis Neaga a condus CNAIR a fost "cea mai nocivă pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din România din ultimii ani".

Narcis Neaga este cercetat de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-31Parerea ta...

PRESS
31 Mai 2018

sova tu si neaga plus mafiotii directori din cnair plus cnir trebuie acum sa fiti demisi si dati pe mana parchetului.sunteti o gasca de incompetenti si hoti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine