2020-07-09 04:22

Spaimă mare trăită de un oltean. Ce a găsit la motorul mașinii sale

 |  15:14
Spaimă mare trăită de un oltean. Ce a găsit la motorul mașinii sale

Un cetățean din Drobeta Turnu Severin a cerut de urgență ajutorul jandarmilor şi al pompierilor pentru a prinde un şarpe de aproximativ 1,20 metri, pe care l-a găsit la motorul maşinii sale aflată în parcare. Șarpele a fost capturat și ulterior a fost eliberat în pădure.

”La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe dintr-un autoturism parcat pe strada Topolniţei, din municipiu. Pompierii au capturat reptila, un şarpe de circa 120 de centimetri, ce se afla la compartimentul motor al autoturismului şi au eliberat-o în mediul ei natural”, a declarat, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Raluca Tîrcă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-16Parerea ta...

ANONIM
17 Aug 2018

Vai ,vai ce spaima!!Acolo era o serpoaica ,era Alina ghorghiu A gresit masina Trebuia sa se bage in masina lui Vlasov dar a gresit lokul Osa te gasim serpoaico .Poti sa te ascunzi si n gaura de sarpe ,tot te vom gasi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz