2019-08-18 17:14

Spectacol caritabil pentru animalele fără stăpân, în Parcul Plumbuita

 |  16:45
Spectacol caritabil pentru animalele fără stăpân, în Parcul Plumbuita

În data de 30 octombrie 2010, laora 11.30, în parcul Plumbuita (intersecţie Colentina cu Dna Ghica), va avealoc spectacolul-eveniment ,,Şansă pentru suflete''. Manifestarea este organizată de Primăria Sectorului 2 Bucureşti, în colaborare cu Fundaţia Română de Folclor, Valeria Arnăutuşi Monica Davidescu, care vorsusţine cauza animalelor fără stăpân.

Artiştii Aurelian Temişan, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornzik, Mihai Trăistariu, Miki, Alb-Negru, Victor Iyla,trupa de dans Trouble Crew, ValeriaArnăutu, Ştefania Rareş, Elisabeta Turcu, Saveta Bogdan, Steliana Sima, Vasile Ciobanuvor oferi recitaluri. Potrivit organizatorilor, spectacolul are ca scopresponsabilizarea cetăţenilor, acum în prag de iarnă, faţă de sufleteleabandonate în stradă.

“Încercăm să oprim abandonul, săaducem împreună cât mai mulţi câini şi pisici la sterilizat, pentru ca pesteiarnă să nu se mai nască în stradă puiuţi, în condiţii grele de frig, şi săîncurajăm adopţiile. Am dori ca toţi cetăţenii care locuiesc la curte să adoptemăcar pentru perioada iernii un suflet abandonat, care să primească hrană şi căldurăîn această perioadă grea, sperând că vor rămâne în adopţie permanentă, mai alescă prin programele desfăşurate acum, lanivel de Bucureşti, sterilizarea este oferită gratuit pentru câinii fără stăpân.Asociaţiile oferă sterilizarea gratuită şi pentru câinii cu stăpân. Fundaţia «Gia» ne stă alături, oferindconsultanţă, sfaturi pentru adoptatori şi sterilizări gratuite şi pentru câiniişi pisicile cu aparţinător. Fundaţia «Şansăpentru Schimbare» ne învaţă cum sunt reteritorializaţi câinii dupăsterilizare. Vă invităm la spectacol pentru o cauză nobilă. Dacă oamenii buninu fac nimic, răul poate învinge. Aşa că invităm toţi oamenii cu o fărâmă debunătate să primească în dar acest spectacol, oferit de artişti din sufletpentru sufletele abandonate. Pe cei mai puţin îngăduitori cu aceste animale, îiinvităm să primească un spectacol gratuit, foarte bun, şi îi vom învăţa cum sănu se mai teamă de câini. Veniţi în număr cât mai mare, ca să puteţi afla cetrebuie să faceţi dacă nu mai puteţi ţine un animal, dacă vreţi să-lsterilizaţi gratuit, dacă vreţi să adoptaţi. Vă aşteptam cu un spectacol decalitate, cu animăluţe de adoptat şi cu informaţii preţioase. Haideţi în parcla distracţie, joacă şi adopţie!”, se arată într-un comunicat alorganizatorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray