2019-10-15 20:16

SRI, ca o agenție de turism! Ce alte nume grele au fost în Toscana cu GHIȚĂ și COLDEA

 |  20:08
SRI, ca o agenție de turism! Ce alte nume grele au fost în Toscana cu GHIȚĂ și COLDEA

Preşedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Ţuţuianu, a dezvăluit că în vacanţa din Toscana în care au fost împreună Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă au mai fost şi directorul Serviciului Român de Informaţii de la acea vreme, George Maior, precum şi fostul vicepremier Vasile Dâncu.

”Domnul George Maior a dat comisiei de control intern anumite explicaţii. Nu au fost împreună, de exemplu, în Insulele Seychelles. Nu există această informaţie. În Toscana, da”, a declarat Adrian Ţuţuianu fiind întrebat dacă şi familia Maior a fost împreună cu Sebastian Ghiţă în vacanţe din străinătate, informează News.ro.

Ţuţuianu a explicat şi procedura de audiere a lui George Maior, în prezent ambasadorul României în SUA. ”Există un chestionar, i s-au pus nişte întrebări, sunt mijloace de comunicare modernă. Dânsul a răspuns de acolo de unde este”, a spus Ţuţuianu, precizând că audierile au avut loc în perioada în care s-a derulat activitatea internă a comisiei SRI.

Întrebat dacă şi Vasile Dâncu a fost audiat de către comisia internă a SRI, Adrian Ţuţuianu a precizat că nu. ”Nu, nu a fost audiat domnul Dâncu. Cunoaşteţi, din ce s-a spus în spaţiul public, că a fost prezent în excursia din Toscana”, a conchis el. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
25 Ian 2017

CE MUTRA DE PAPAGAL TARAN SADEA . HAI SICTIR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray