2019-09-22 21:38

SRI, de 31 de ori mai multe mandate de INTERCEPTARE decât FBI

 |  16:56
SRI, de 31 de ori mai multe mandate de INTERCEPTARE decât FBI

Serviciul Român de Informații a executat în anul 2014 de 31 de ori mai multe mandate pe siguranță națională decât FBI-ul din SUA, potrivit președintelui Coaliției Românilor din SUA, Chris Terhes.

”In Romania au fost executate in 2014 de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala la suta de mii de locuitori decat in SUA

Ca tot s-a vorbit despre mandatele pe siguranta nationala si exceptia de neconstitutionalitate admisa ieri de CCR pe art. 3 lit. f) din Legea 51/1991 a sigurantei nationale, vreau sa va dau cateva date pentru a vedea cum Romania a ajuns controlata de Noua Securitate prin aceste mandate.

Dat fiind ca SRI nu a facut public rapoartele de activitate din 2015 pana in prezent, voi compara datele dintre Romania si SUA la nivelul anului 2014.

Asadar, in 2014, mandatele pe siguranta nationala date in Romania si SUA au fost:

- Romania: 2.496 de mandate pe siguranta nationala la 20 de milioane de locuitori;

- SUA: 1.416 de mandate pe siguranta nationala la 319 milioane de locuitori.

La suta de mii de locuitori, in SUA au fost 0,44 mandate pe siguranta nationala, iar in Romania au fost 12,48 mandate pe siguranta nationala.

Daca comparam cele doua numere vedem ca in Romania in 2014 au fost date de 31 de ori mai multe mandate pe siguranta nationala la suta de mii de locuitori decat in SUA.

Aceste mandate sunt cele mai intrusive si cate unul se intinde pe o durata de 6 luni.

Va intreb: are Romania mai multe amenintari la siguranta nationala ca si SUA?

In viziunea SRI si a ICCJ, se vede ca cetatenii romani din tara sunt cea mai mare amenintare la siguranta nationala a Romaniei.

La adresa de mai jos gasiti o comparatie intre SUA si Romania pe mandatele pe siguranta nationala pe mai multi ani.

Aparatura de ascultare platita de romani pentru ca SRI sa-i poata intercepta mai tare ca pe teroristi a costat, din spusele lui Pruna, peste 1 miliard de dolari.

Cate spitale se puteau face cu acei bani?

Pretextul acestei extinderi a SRI-ului de a-i monitoriza pe toti romanii, incepand cu 2005, a fost "combaterea coruptiei". Sunteti multumiti de activitatea lor?

Aceste date confirma inca odata ca Romania e #Securistan.”, arată Chris Terhes, pe pagina personală de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2018

ce dracu inseamna FBI? sa intrebam la radio Erevan cine si-a permis sa se ia la intrecere cu securistii lui Magureanu
EI SUNT CâINII DE PAZă
03 Mar 2018

ai ”democrației” de CUMETRIE! E mai ușor să stai cu curu-n fotoliu și să asculți ce zice ăla/aia despre X-MAN, ca apoi să le pui analizorul cu FLESH în față SĂ UITE TOT...să fie/devină BELALII!
șI CU TINE....CUCUVEA!
03 Mar 2018

BĂIEȚI FAC SCHIMB DE EXPERIENȚĂ....văcarii învață (r)romanes, iar țăranii noștri americăneasca! Numai că la ei, odată cu tehnologia , cyborgi cum sunt toți pușcașii lor, are loc traducerea în capul lor...INSTANT...așa, ca la NESS!
ȘI, PENTRU CĂ
03 Mar 2018

”In viziunea SRI si a ICCJ, se vede ca cetatenii romani din tara sunt cea mai mare amenintare la siguranta nationala a Romaniei.”, înseamnă că SERVICIILE care-s plătite de la BUGETUL DE STAT, pentru că-s ”românești”, își consideră TOTUȘI con-naționalii, DUȘMANI! DE CE?! Fie pentru că ei N-AU FOST niciodată de-ai noștri, fie NU mai sunt de-ai noștri, fie pentru că avem și noi un 11/9, dar ACTIVAT cam pe la 1989, când s-a activat ”de la sine” un Patriot Act - ASCUNS BINE DE OCHII PROSTIMII, PRECUM H.G.-RILE SECRETIZATE (mai mult de jumătate și ne-apărute în Monitorul Oficial), PRIN CARE PULIFRICII DIN POLITICĂ DÂMBOVIȚEANĂ AU JUCAT TEATRU NOTARA CU NOI, lăsând România în curul gol!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Mar 2018

intr-o tara in care dictatura ceausisto-bolsevica mai rea decat regimul din KorEEA DE NoRD s-a transformat in STATUL pseudo-BURGHEZIEI cu BARoNII RoSII ALIAS "DEMOCRATIA ORIGINALA" orice vrei sa faci se transforma intr-un fiasco Incepand cu "revolutia" televizata transformata intr-un circ mafiot cu teroristii transformati in politicieni si miliardari de carton ...totul a ramas la stadiul de CirC MAFIoT prezentat la HAZNALE drept KAKAT AMBALAT IN POLEIALA...cu titulatura de "poLitICA Stalucitoare"....chestia cu "LICURICIUL" vine de la ambalajul de staniol in care marmotele impachetau ciocolatele(ma scuzati KAKATUL MANCAT LA HAZNALE-TV)...Concluzia--TABULA RASA....GAME oVER....INCHiDETI DRACULUI BOSTANARIA ca s-a furat prea mult
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray