2019-07-19 19:53

SRI, REACȚIE în legătură cu presupusa tentativă de asasinat a lui DRAGNEA

 |  14:50
SRI, REACȚIE în legătură cu presupusa tentativă de asasinat a lui DRAGNEA

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a transmis miercuri că nu a fost sesizat de către preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea în legătură cu o presupusă ameninţare la adresa acestuia. Precizările SRI vin după ce marţi seară Dragnea a spus că anul trecut a existat o tentativă de ucidere a sa. Nici la Parchetul General nu a fost înregistrat un dosar penal în legătură cu o posibilă tentativă de asasinat asupra liderului PSD.

"Serviciul Român de Informaţii nu are atribuţii legale privind paza şi protecţia demnitarilor români şi nu a primit nicio sesizare oficială din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor în legătură cu o presupusă ameninţare la integritatea sa fizică”, a afirmat miercuri purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea.

De asemenea, Parchetul General a transmis pentru Digi 24 că nu există niciun dosar penal privind o posibilă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea.

Precizările vin după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că se urmăreşte ca el să dispară.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”.

”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.

Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-22Parerea ta...

CE MANEVRă SCâRBOASă!
22 Aug 2018

Se vrea și VICTIMĂ acuma! El, ”patriotul”, ”marele” om politic care numai poate de soarta țării și-a noastră! Dacă ar fi așa, ar fi dat nume și prenume, nu se ”ascundea” așa, timid...ca un om modest și prevăzător! Scârbă maximă...PENTRU TOATĂ CLASA, PARDON...ȘLEAHTA POLITICĂ DE MEGA, ULTRA-MAFIOȚI! Au făcut/fac parte din statul paralel, iar acum vor să se dea că s-a DEZICE de el...vor să schimbe tabăra, le miroase a alt stăpân...iar Trădiceanu ȘTIE! Altă satană cu rânjet mefistofelic ce face pe patriotul și abuzatul!
SRI-șTILOR....
22 Aug 2018

alte fete MARI! La ce aparatură sofisticată aveți (pe banii contribuabililor luată), voi...care ați devenit o prelungire a OCHIULUI și-a TIMPANULUI fiecărui român (ca-n vechea și odioasa securitate), chiar și fără mandat dat de vreun judecător, ascultați în draci românii PE SECURITATE ”NAȚIONALĂ” (eu zic SUPRA-NAȚIONALĂ)! Cred că aveți o adevărată arhivă, dar și bibliotecă virtuală cu înregistrări, fotografii, filaj...FIN, DE LA DISTANȚĂ, prin aparatură ultra-modernă! În mod sigur știți și vânturile trase de Dragnea, cu atât mai mult despre vreun eventual asasinat!
PARDON!
22 Aug 2018

S-a exprimat bine, purtătorul de vorbe - Marincea: ”nu s-a primit nicio sesizare OFICIALĂ”, că ne-oficială...NU SE PUNE :)))) Nu c-aș ține cu penalul Dragnea...dar IPOCRIZIA INSTITUȚIILOR ”DE FORȚĂ” , TE NĂUCEȘTE PRIN MESAJE ”PREȚIOASE”!
APROPOS...
22 Aug 2018

Dacă "Serviciul Român de Informaţii nu are atribuţii legale privind paza şi protecţia demnitarilor români ” el - serviciul - CE FACE? Face pe detectivul, apoi întocmește rapoarte, le trimite ”organelor” abilitate, apoi le arhivează DOAR? Dacă-i AȘA, SINCER! SRI-UL NU SE SIMTE FRUSTRAT CÂND VEDE CĂ, ÎN CIUDA MUNCII SALE DE/PE TEREN, A SCRIERII DE RAPOARTE OFICIALE TRIMISE/TRANSMISE CELOR VIZAȚI, CÂND VEDE CĂ NU SE I-A NICIO MĂSURĂ ÎMPOTRIVA CELOR RECLAMAȚI/VIZAȚI, VĂZÂNDU-ȘI ÎN CONTINUARE DE FĂRĂ-DE-LEGILE LOR, nu-l apucă toți dracii? Nu le vine așa, un sentiment de inutilitate?!?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray