2020-01-26 02:19

Baschetbalistul înjunghiat GRAV la Brăila fost transportat cu elicopterul în Capitală

 |  16:04
Baschetbalistul înjunghiat GRAV la Brăila fost transportat cu elicopterul în Capitală

Baschetbalistul american Darrel Bowie, care a fost înjunghiat de mai multe ori în urma atacului comis la o terasă din Braila, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Joseph McClain, celălalt baschetbalist rănit, este stabil, fiind conştient.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, dr Alina Neaşcu, s-a decis transferul sportivului la Spitalul Floreasca din Capitală nu pentru că starea lui s-ar fi înrăutăţit în ultimele ore, în urma intervenţiei chirurgicale la care a fost supus, ci pentru a preîntâmpina orice eventuală complicaţie.

Cel de al doilea sportiv înjunghiat, un tânăr de 26 de ani, este duminică după-amiază conştient, cooperant, stabil, internat în continuate pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Brăila. Evoluţia sportivului este favorabilă, a mai declarat reprezentantul SJU Braila.

Este transferat Darrel Bowie, sportivul care a avut plâmânul perforat în urma atacului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-16

In legatura cu acest articol...

Cine i-a înjunghiat pe baschetbaliştii americani la Brăila. Cunoscutul interlop este căutat de poliţişti

Doi baschebalişti americani de la echipa ACS Cuza Sport Brăila, ÎNJUNGHIAȚI pe o terasă. Tinerii sunt în stare gravă la spital
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine