2020-08-10 02:52

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a AGRAVAT în ultimele ore

 |  14:36
Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu s-a AGRAVAT în ultimele ore

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, după accidentul provocat de acesta duminică noapte şi în care un tânăr şi-a pierdut viaţa. În aceste condiţii, medicii şi-au intensificat măsurile de suport a funcţiilor vitale ale fiului şefului LPF.

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale", se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier.

"Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal

2.Contuzie pulmonară bilaterală severă

3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite şi tratate conservator", potrivit sursei citate.

Medicii precizează întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-10

In legatura cu acest articol...

DOSAR PENAL pentru ucidere din culpă în cazul accidentului provocat de Mario IORGULESCU

Un nou COMUNICAT al familiei Iorgulescu. Mass-media e luată în vizor

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a lui Mario IORGULESCU

GINO IORGULESCU, prima reacție după ce fiul său a provocat un ACCIDENT de mașină în care A MURIT un om

Titi Aur reacționează la ACCIDENTUL MORTAL provocat de Mario Iorgulescu: "Dacă l-ar fi oprit Poliţia, ar fi fost consecinţe mici"

Fiul lui Gino IORGULESCU, șeful Ligii Profesioniste de Fotbal, rănit GRAV într-un accident rutier. Un tânăr de 24 de ani a MURIT în urma coliziunii
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz