2020-02-24 08:32

Starea poliţistului lovit în cap într-un bar din Târgovişte este tot mai gravă. Prognostic foarte rezervat al medicilor

 |  19:14
Starea poliţistului lovit în cap într-un bar din Târgovişte este tot mai gravă. Prognostic foarte rezervat al medicilor

Starea poliţistuluiCodruţ Oprea, lovit în cap cu o sticlă într-un local din Târgovişte, este totmai gravă, tânărul este în comă profundă, iar funcţiile inimii sunt susţinutemecanic, a declarat, ieri, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitaluluide Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Medicula subliniat că prognosticul în acest caz este foarte rezervat. "Estefoarte grav. Are febră şi primeşte antibiotice cu spectru larg. Este în comăprofundă, iar funcţia cardiacă este susţinută", a spus Bogdan Opriţa.

PoliţistulCodruţ Oprea, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, a fostdus în comă de gradul IV la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, înnoaptea de 4 spre 5 septembrie, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap,într-un bar din Târgovişte, de George Daniel Uţă, un presupus interlop dinTârgovişte care ar face parte din gruparea "Ghenosu". El a fostoperat pentru un hematom cerebral la Spitalul de Urgenţă Floreasca dinCapitală.

Dupăce l-a lovit pe poliţist, Uţă a fugit de la locul faptei, ieşind pe un geam dela toaleta localului Irish Pub din Târgovişte. El a fost prins, în 5septembrie, într-un apartament din Bucureşti, în urma unei descinderi apoliţiştilor de la Investigaţii criminale, cu sprijinul DGIPI şi SRI. Înapartament a mai fost găsit un bărbat, Dragoş Băncilă, care a fost ridicat depoliţişti.

DanielUţă, zis "Danezu", a mai fost implicat într-un incident cu violenţă,în primăvara acestui an, când a fost acuzat că a lovit-o pe fata şefului depost din Pietroşiţa. Atunci, tânăra, în vârstă de 19 ani, a ajuns la spitaldupă ce a fost sechestrată şi bătută de Daniel Uţă, fostul ei prieten.Agresiunea a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale unui magazin dinmicroraionul 4 din Târgovişte, victima fiind internată iniţial la SpitalulJudeţean de Urgenţă Târgovişte şi ulterior la un spital din Bucureşti. Fataşi-a retras plângerea, astfel că Daniel Uţă nu a mai fost cercetat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine