2020-06-05 10:28

Steaua a învins FC Utrecht, scor 3-1, şi a obţinut prima victorie în grupa K a Ligii Europa

 |  09:24
Steaua a învins FC Utrecht, scor 3-1, şi a obţinut prima victorie în grupa K a Ligii Europa

EchipaSteaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1),formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi aobţinut primavictorie în această fază a competiţiei.

PentruSteaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golulformaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33.

Steaua adeschis scorul în minutul 29, prin Florin Gardoş. La un corner executat de pepartea dreaptă de Apostol, Geraldo Alves a reluat spre poartă, mingea a revenitla Gardoş, care, după o lovitură de cap, a înscris, balonul fiind reţinut deportarul FC Utrecht după linia porţii.

În minutul33, FC Utrecht egalează, scor 1-1, prin Dries Mertens, care a executat olovitură liberă de la aproximativ 25 de metri uşor lateral stânga, mingeaşutată de mijlocaşul olandez ajungând în vinclul porţii lui Tătăruşanu.

Steaua majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-1, în minutul 52, prinBogdan Stancu, care, după o ezitare a apărării olandezilor, a marcat printr-unşut din şase metri.

Un minut mai târziu, Bogdan Stancu a marcat din nou,scor 3-1 pentru Steaua. Bănel Nicoliţă a şutat de pe partea dreaptă, mingeafiind deviată în poartă, prin alunecare, de Bogdan Stancu, din patru metri.

Steaua Bucureşti: 12. Tătăruşanu - 18. Martinovici,6. Gardoş, 23. Alves, 14. Latovlevici - 21. Ricardo, 32. I. Apostol (26.Bicfalvi '46) - 16. Nicoliţă, 28. B. Stancu, 10. Tănase (7. Szekely '83) - 24.Surdu (20. Angelov '87). Antrenor: Marius Lăcătuş.

FC Utrecht: 1. Vorm - 2. Cornelisse, 17.Schut, 29. Wuytens, 3. Neşu - 7. Duplan (23. Danso '76), 8. Silberbauer, 20.Lensky, 11. Mertens - 9. Van Wolfswinkel, 12. Demouge (47. De Kogel '82).Antrenor: Ton du Chatinier.

Cartonaşegalbene: Nicoliţă '20, Martinovici '38, Ricardo Gomez '21 / Neşu '22, Wuytens'90

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Rusia, condusă la centrude Stanislav Suhina, ajutat la cele două linii de Oleg Tselovalnikov şi VitalyDrozdov, arbitru de rezervă fiind Evgheni Turbin. Arbitrii suplimentari au fostdesemnaţi Eduard Malyi şi Viaceslav Kharlamov.

În primulminut al meciului, arbitrul rus Stanislav Suhina a oprit partida, din cauzaunei torţe aruncate din Peluza Sud a arenei "Steaua". Spectatorii dela Peluza Sud au afişat un banner imens cu mesajul: "Astăzi, cortina cade,spectacolul s-a terminat, actorii se retrag în anonimat". Fanii de la PeluzaNord au răspuns şi ei cu mai multe petarde. Meciul a fost întrerupt aproximativdouă minute, timp în care au mai fost aruncate o torţă de la Peluza Sud şi unade la Peluza Nord.

Crainiculstadionului a făcut apel la spectatori să înceteze să mai arunce obiecte înteren.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine