2019-12-05 16:51

Stenogramele integrale ale discutiilor purtate de SOV cu Sergiu Toader, Corina Dragotescu si Stelian Tanase. Mogulul despre prestatia lui Geoana contra Basescu: „Si-a luat o m...e cu hidrantul”

 |  20:10
Stenogramele integrale ale discutiilor purtate de SOV cu Sergiu Toader, Corina Dragotescu si Stelian Tanase. Mogulul despre prestatia lui Geoana contra Basescu: „Si-a luat o m...e cu hidrantul”

Stenogramele discutiilor dintre Sorin Ovidiu Vintu cuSergiu Toader, Corina Dragotescu si Stelian Tanase, date luni publicitatii,sunt trunchiate, informeaza hotnews.ro. Astfel, Sorin Ovidiu Vintu i-a spus luiSergiu Toader ca Mircea Geoana a avut de partea sa, in campania electorala, „toatepartidele politice minus PDL, in rest a avut toate partidele politice, toatesindicatele, aproape toata presa”, comparand staff-ul candidatului PSD cuoastea lui Baiazid. “Au venit 200.000 de tantalai peste 40.000 de moldoveni,decisi sa-i f...a”, a spus Vintu. In discutia cu Stelian Tanase, omul deafaceri a calificat prestatia lui Mircea Geoana în confruntarea finala cuTraian Basescu drept “o catastrofa”. “Si-a luat o m...e cu hidrantul, ce dracu.Nu ca nu s-a prezentat bine, a fost catastrofa”, i-a spus Sorin Ovidiu Vinturealizatorului de la Realitatea TV

SergiuToader: Ce dracul, ca ala (n.r. Basescu) a avut toate consiliile judetene,serviciile, jurnalistii, p... mea i-a avut pe toti.

SorinOvidiu Vantu: Sergiu, iarta-ma. Geoana a avut toate partidele politice minusPDL, in rest a avut toate partidele politice, toate sindicatele, aproape toatapresa. Hai, mai, Sergiu, lasa-l naibii. A fost, bine, o oaste imensa, dar destransura, exact cum a venit Baiazid peste Mircea cel Batran.Au venit 200.000de tantalai peste 40.000 de moldoveni, decisi sa-i f..a. Sau din TaraRomaneasca, mult mai determinati, mult mai motivati, mult mai destepti. Nunumarul conteaza, ci calitatea si organizarea"

(...)

Toader:Nu, dar spui, adica, ca nu ai condus tu, de parca, sa-mi bag p... ba da, aifost la butoane!

SOV:Nu, am fost la butoanele unei organizatii construite de tine, draga Sergiu.lasa-ma dracului in pace! Care, atunci cand am vrut sa apas pe buton, n-afunctionat cum am avut eu nevoie si cu asta, basta! Acum va actiona, va functionain conformitate cu nevoile mele. E atat de simplu!

Toader:Ai schimbat organizatia, ti-ai schimbat obiectivele dupa ce ea era construita.Mie mi-ai cerut sa o contruiesc intr-un fel, cum mi-ai spus, asa amconstruit-o.

SOV:Ca sa fiu mai simplu, de acum nu mai tin cont de tine, tin cont doar deinteresele mele.

Toader:Bine, e bine asa.

SOV:E bine asa? E clar?

Toader:Trebuie sa fii precis in termeni. Ai construit-o cum mi-ai cerut-o si, la unmoment dat, ai zis: Vreau sa-mi bag p... in ea. "Ia, ma, si baga-ti p...in ea!".

SOV:Acuma ti-am cerut, astazi, sa-mi pui organizatia pe picioare, organizatia lapunct, care sa functioneze in conformitate... Cand mi-am exprimat euinteresele, ea sa functioneze in sensul ala.

Toader:Punct. Asta fac. Asta fac.

(...)

SOV:Nu, nene, nu manipulez pe nimeni, le spun care sunt noile realitati.

Toader:Absolut. Despre asta trebuie sa vorbim foarte, foarte deschis, adica, si nu enici de rusine, dimpotriva, se practica in toata lumea, nene, este foarte OK.

SOV:Cum sa fie de rusine? Mai mult decat atat, draga Sergiu, tu stii ce esti acolo,in fapt? Ce functie ai acolo, in fapt, draga prietene? Esti reprezentantuleditorial al patronului. In orice trust de presa, patronul real al trustului depresa are un reprezentant editorial, care are grija de interesele patronului.

Toader:Sunt comisarul sovietic.

SOV:Absolut, fara discutie. Iar organizatiile straine, dincolo de aceea ce comunicain exterior pentru prostii din Europa de Est stiu lucrul asta, baga-mi-as p...,de sute de ani, nu de ieri.

Toader:Pai Mardoc nu are niciun astfel de ofiter, Mardoc (n.r. Rupert Murdoch) datelefon din Australia direct la The Sun, in Londra, si zice ia schimba-mi, ma,in p... mea, prima pagina.

SOV:Ai vazut? E atat de simplu, adica stai , ma, ce-mi trebuie? O sugem prinbatista, sugem p... prin batista? Nu tata! Ea este organizatie care trebuie saraspunda intereselor de business ale patronului. Punct. Mai ales ca patronul nuare niciun fel, repet, Sergiu, si cred ca vezi, azi nu am niciun fel de mizapolitica. Ma doare fix in c.. de politica. Ma intereseaza doar piata depublicitate, piata media, industria media din Romania, industria electronica. Esingurul lucru care ma intereseaza.

(...)

Toader:Sa-mi bag p..., eu cred ca am fost isterici in lupta asta (n.r. lupta impotrivalui Basescu), de-aia ne uraste lumea, ca am fost isterici.

SOV:Ei, am fost pe dracul! Stai linistit, tocmai, ca am lasat supape majore,Publika (n.r. Vox Publika), Radio Realitatea, Catavencu, o gramada deorganizatii, Guerrila, le-am lasat libere bai, baiatule!

Toader:Daca nu erau alea eram in... cum e la Antena 3 acum.

SOV:Stop, opreste-te.

Toader:Aia ne-a credibilizat..."

Oalta stenograma care nu a fost publicata in totalitate in presa a fost cea adiscutiei dintre SOV si Corina Dragotescu, discutie purtata in noaptea de 6spre 7 decembrie, dupa dupa turul al doilea al Prezidentialelor

SorinOvidiu Vantu: Corina, din curiozitate te intreb: Da' de la Lasca, de la CucaMacaii, cum vin procesele verbale computerizat, iubita mea?

CorinaDragotescu: Le transmit prin calculator.

SOV:Cum, iubita mea?

Dragotescu:Deci, eu cred ca au legatura cu cei de la Statistica si le transmit...

SOV:Eu te mai intreb, eu te mai intreb o data: De la Lasca, cum, sau Cuca Macaii,cum se transmite, iubita, prin computer?

Dragotescu:Pai, cum transmiti si la Statistica. Exact in acelasi fel

SOV:Pai, la Statistica nu transmit.

Dragotescu:Pai, bine, dar totusi li se transmit.

SOV:Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu existasistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbalde mana, prin telefon.

Dragotescu:Cu proces-verbal, cu proces-verbal de mana, senat de toata lumea

SOV:Prin telefon.

Dragotescu:Prin telefon, telefonic, adica...

SOV:Deci, nu computerizat.

Dragotescu:Pai, nu, transmit telefonic cine este la capatul celalalt al firului siintroduce datele.

SOV:Deci, iti repet: este imposibil ca la ora asta, cu sistem, indiferent desistem, sa poti transmite in timp real aproape 80 si ceva la suta dinnumaratoarea paralela.

Dragotescu:Sorin, am sunat operatorul, vine operatorul acum, filmeaza. Ca aia am si zis:sa vina sa filmeze, eu nu-mi asum raspunderea, filmeaza tabelul lor asa cum auei tabelul pe perete.

SOV:Iubirea mea, una este - daca imi permiti - una este ceea ce afirma ei si altaeste ceea ce se poate face cu adevarat.

Dragotescu:Asa este, asa este, de-aia...

SOV:Deci, nu este posibil - daca imi permiti - lasa-ma sa-ti spun: du-te si la PSDsi vezi si acolo treaba, deci nu este posibil, draga mea, sa transmita 80 siceva la suta din sectiile de votare la sediul PDL-ului. Este imposibil dinpunct de vedere tehnic.

Dragotescu:Ma duc de-aicea, trec la sediul PSD, ca asta am si zis.

SOV:Da.

Dragotescu:Ca vin aicea, filmeaza oamenii ca sa fie filmat acolo, sa vada.

SOV:Tehnic este imposibil.

Dragotescu:Dupa care ma duc la Zgonea, ca am vorbit si cu Zgonea si ma duc la ei.

SOV:Da, mami, deci, tehnic, este imposibil, sa stii. Iti spun tie ca sa stii,nu.... altceva.

Dragotescu:Asa au facut si la Parlamentare si a fost exact la fel! Au transmis, decioamenii aia de la Cuca Macaii au facut...

SOV:Nu, au furat! La Parlamentare au furat masiv, Corina!

Dragotescu:A, asta este, asta e deja...

SOV:La Parlamentare au furat, la Parlamentare au furat masiv cu sprijinul lu'Mitrea.

Dragotescu:Asta e deja o alta discutie. Eu spun de...

SOV:Eu iti explic, eu iti explic de... Nu le-a dat nici la Parlamentari asa cumtrebuie, le-a dat ceea ce mi-au numarat ei si trebuiau sa numere ei.

Dragotescu:Eu nu zic nimic, ca nu toti afiseaza.

SOV:O secunda! Mami, ce rugaminte am. Mama, te termini?

Dragotescu:Da.

SOV:Sa nu te transformi intr-un agent de intoxicare al lor.

Dragotescu:Nu! Nu, nu, nu!

SOV:Asta era ceea ce vroiam sa te rog!

Dragotescu:Categoric nu! Categoric nu!

SOV:Asta era ce

Dragotescu:Acuma urca operatorul cu colega de la Social, filmeaza tabelul sa si-l asume.Eu

nu-miasum nimic. Daca da imaginea, ca sa vada, ma rog, sa fie

SOV:Deci, nu te transforma intr-un agent! Nu te transforma intr-un agent demanipulare al lor!

Dragotescu:Bine".

Stenogramaintegrala a discutii dintre Sorin Ovidiu Vantu si Stelian Tanase, 4 decembrie2009:

StelianTanase: Am si eu o intrebare la tine, delicata.

SorinOvidiu Vantu: Te rog.

Tanase:M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, laanuntarea rezultatelor.

SOV:Mi se pare normal.

Tanase:TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica..., pentruca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.

SOV:Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziuneapublica e o chestie de prestigiu.

Tanase:OK. Deci, tu esti in tema si nu esti in dezacord cu ideea asta.

SOV:Nici pomeneala! La TVR poti sa iesi cand vrei, Stelian.

Tanase:Fiind momentul asta cu miza mare, banuiam ca Realitatea vrea sa-si tina oameniiacolo, stii.

SOV:Mai, mi s-a spus ca tu te duci la TVR1 fost intrebat daca as fi de acord, m-aintrebat Catalin. Si i-am spus cum sa nu...

Tanase:Eu am cam zis ca nu ma duc, daca ma ia Realitatea, ca nu e-n regula sa plecdaca sunt aici. Ei mi-au spus ca au vorbit cu tine si au vorbit si cu Sassu sauSassu a dat telefon, nu stiu, dar oricum, era bine sa te intreb eu pe tine, emai corect.

SOV:Sassu te-a cerut.

Tanase:Bine, e-n regula, mersi mult.

SOV:Te-a cerut si am fost perfect de acord.

Tanase:Nu, era sa te intreb eu pe tine, asa, stii, ca a vorbit cu Enache, ca a vorbitcu...

SOV:Mi se pare o chestie de mare prestigiu, tot pentru Realitatea lucrezi si acolo.

Tanase:Bine. Pai am sa spun sa scrie acolo Realizator Realitatea.

SOV:Tot pentru Realitatea lucrezi si acolo, ca noi ne distribuim.

Tanase:Da ce crezi ca o sa fie duminica?

SOV:O sa castige Geoana, Stelian.

Tanase:Sa te auda Dumnezeu!

SOV:In mod cert.

Tanase:Ca, ca aseara nu s-a prezentat foarte bine.

SOV:Da, si-a luat o m..e cu hidrantul, ce dracul. Nu ca nu s-a prezentat bine, afost catastrofa.

Tanase:N-a fost bine pregatit.

SOV:A pierdut 1, maxim 2 procente.

Tanase:Sorin, daca ma chema sa stea de vorba cu mine o ora, sa-i fac training, sa stiica intra bine in emisiune.

SOV:I-am spus, ma, fratele meu, i-am spus.

Tanase:Nu vreau nimic de la el.

SOV:Dar, evident, ce dracul!

Tanase:Aia din jur n-au vrut, probabil.

SOV:Iti dai seama ca e captiv la gasca, la staff-ul...

Tanase:Nu, dar eu il antrenam sa intre macar cu un mental bun si doi, sa stie cum sevede

dincolode camera, ca el crede ca ce e acolo conteaza. Conteaza ce e dincolo de camera,ce se

vedeprin sticla de catre Grivei.

(...)"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-12-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray