2019-10-15 07:49

Știrea serii: Băsescu va SCRIE o CARTE cu secretele mandatelor sale

 |  23:58
Știrea serii: Băsescu va SCRIE o CARTE cu secretele mandatelor sale

Actualul lider al PMP, fost președinte al țării timp de zece ani, Traian Băsescu a dezvăluit pentru B1tv că va scrie o carte despre mandatele sale în care va împărtăși românilor regretele sale.

Întrebat la B1tv dacă își reproșează ceva în scandalul protocoalelor, Băsescu a răspuns: ”un singur lucru, că n-am fost un președinte perfect”.

La insistențele moderatorului, fostul președinte a replicat: ”Ce să îmi reproșez? Le-am cerut eu? Protocoale trebuie să existe între instituții, să ne înțelegem, dar ele trebuie să fie legale! Îmi reproșez multe, dar dacă credeți că mă spovedesc aici, prin telefon, vă înșelați amarnic!”

”Domnule Mănăstire, o să scriu tot ce-mi reproșez în cartea mea. Bine că am avut inteligența să n-o scriu imediat, că erau mulți amatori să le dictez cartea mandatelor mele. Încă mai aștept, că mai sunt multe lucruri de ieșit la suprafață!”, a mai punctat fostul președinte. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

ANONIM
03 Apr 2018

Mincinos si pervers Fost presedinte impostor ,fost presedinte hahalera
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Apr 2018

foarte bine..sa o scrie in puscarie la fel ca Voiculescu
TILICA
03 Apr 2018

PIRATULE PE GAT AI DAT DESTUL ACUM POTI DOVEDI CA POTI SA TE DAI SI IN GAT DACA SCRII O CARTE INSEAMNA CA NU POTI SINTETIZA PE O PAGINA CA NU TI-A PACUT SCOALA CUM AI ZISO PUBLIC.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray