2020-07-14 07:05

STRIGĂTUL de disperare al unui reporter din Suceava către Iohannis: ”Ne-ați închis aici! Murim pe capete!”

 |  00:45
STRIGĂTUL de disperare al unui reporter din Suceava către Iohannis: ”Ne-ați închis aici! Murim pe capete!”

Mărturii tot mai cutremătoare vin dinspre cel mai afectat județ din țară, Suceava. Alina Iosif, corespondent al România TV lansează un apel cutremurător către președintele Klaus Iohannis pentru a ajuta județul greu încercat.

”Este o situație dramatica si ceea ce simtim este teama, dar si sentimentul ca am fost abandonați, măsura asta nu va avea niciun efect dacă Bucovina nu va fi ajutată. Ne-au închis aici nu ca să murim între noi, ci ca să se facă selecție naturală. Nu există un spital viabil în Suceava, nu sunt medici și asistente pentru că acești oameni sunt infectați.

La infecțioase, pacienții de la infecțioase sunt văzuți de un medic o dată pe zi, care are 60 de pacienți și, de aceea, se moare pe bandă rulantă la Suceava.

Am rămas noi între noi și preoții care se roagă, poate că doar Dumnezeu ne-a mai rămas singura speranță pentru că Bucureștiul nu ne mai aude deși se fac declarații.

Sunt mărturii zguduitoare din spitalul ăsta care a devenit lagăr, nu spital și îmi asum fiecare cuvânt, avem dreptul la sănătate și la viață, poate se înțelege și la București, dacă nu Bucovina e pierdută și, din Raiul care era, se transformă într-un infern” relatează reporterul.

Corespondetul sucevean lansează și un apel disperat către președintele Klaus Iohannis pentru a salva Bucovina:

”Am văzut mesajul președintelui care a spus că se gândește la suceveni, ne-a spus doar să ne spălăm pe mâini și să stăm liniștiți. Domnule președinte, Suceava are nevoie de ajutor! Avem nevoie de medici, de personal medical, poate de un spital de campanie, altfel murim toți aici pe bandă rulantă! Și nu știu dacă e vina noastră sau vina dvs de la București, pentru că nu ați luat măsuri prompte atunci când au intrat mii de oameni în țară.

Veneau de Paște politicienii, își făceau campanie cu oi pe dealuri, unde sunt oamenii aceștia?

Da, ne-ați închis, stăm în case, ne spălăm pe mâine, domnule Iohannis, de 7 ori pe zi. Și? Ce va urma? Ok, ați luat medalia spitalului Județean. Bine, nu e problemă. Deși ați acordat-o și ați venit și v-ați făcut campanie prezidențială aici când ați inaugurat spitalul, să arătați acum că sunteți alături de noi, dacă vreți, dacă puteți, dacă sunteți în stare. Dacă nu, poate nu ar trebui să ne mai spuneți că vă gândiți la Bucovina” a relatat, printre lacrimi, Alina Iosif.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NICU
02 Apr 2020

Nu voiam sa-i vad in poza pe Ponta si Baisanu,sunt doua persoane ce si-au umplut buzunarele din bani publici in ultimii 15 ani fiind printre cei vinovati de ceea ce este acum in sanatate.Sucevenii trebuie sa stea izolati si se vor salva,daca nu vor intelege va fi grav...dupa...trebuiesc fugariti conducatorii abonati la functii publice si taieri de panglici. Sa nu uitam prefectul a fost de la psd iar presedintele cj de la pnl ,sunt la fel de vinovati. Nu presedintele este vinovat ci cei ce l-au mintit,ce au furat banii..
ROMANES
02 Apr 2020

Sa nu intre in tara decit cei cu certificat medical din tara in care au venit . Bagati direct in carantina . La fel ca in America acum 100 - 200 ani
MOFTURILE SI EDUCATIA
02 Apr 2020

Suceveni au iubit și iubesc politica PSD-ista. Corona ii iubește pe PSD-iști
JIGODII
02 Apr 2020

Ptr nicu.....mai încet ca se vad gradele ...ciocul mic,din bun simț ...chiar dacă sunteți la butoane....
VIOREL
02 Apr 2020

Bineanteles ca Ponta si Baisanu sunt niste parveniti si fanarioti ,"jigodii"te chema cumva ca pe unul dintre ei?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz