2019-09-16 12:07

SUA, AVERTISMENT de ultimă oră pentru România: ”Renunțați la amnistie!”

 |  17:17
SUA, AVERTISMENT de ultimă oră pentru România: ”Renunțați la amnistie!”

În aceeaşi zi în care România a preluat oficial preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, ţara noastră a primit şi un avertisment din partea Statelor Unite: să renunţe la orice discuţii legate de amnistie şi graţiere.

Mesajul a fost transmis de Departamentul de Stat, echivalentul Ministerului de Externe.

Guvernul de la Bucureşti este criticat şi pentru taxa pe lăcomie aprobată la sfârşitul anului trecut.

David Hale, adjunctul secretarului de Stat al SUA: „Le-am transmis preşedintelui Iohannis, vicepremierului Birchall şi domnului Aurescu îngrijorările noastre în legătură cu recentele evenimente din România privind statul de drept şi politicile fiscale adoptate în luna decembrie, care ar putea avea un impact negativ asupra economiei şi a mediului de afaceri.

Continuăm să cerem respingerea oricăror propuneri de amnistie sau a oricăror măsuri care ar pune în pericol progresul uriaş înregistrat de România în ultimii 30 de ani.

Astfel de acţiuni ar putea submina cooperarea în privinţa aplicării legii, ar putea eroda instituţiile din justiţie şi democraţia din România şi ar putea oferi unor actori ostili, cum ar fi Rusia, oportunitatea de a obţine o influenţă strategică asupra României”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-11Parerea ta...

IPOCRIȚII LICURICI,
11 Ian 2019

ACȚIONEAZĂ ÎN ASCUNS, NU LA ARĂTARE! A FOST MĂIASTRĂ VORBA CUIVA DE PE STIRIPESURSE de ACUM 5 ANI CÂND A ARUNCAT PERLA: ”La noi, la români...SUA, prin CIA acționează în Justiție, FSB-ul în Politică și MOSSAD-ul în Economie”. Deci, dacă justiția doarme-n crăci, e ȘI datorită strategilor licurici care dă undă verde, sau nu...în funcție de cum au jucat hora mafioții gulerați! FRICA E INTRATĂ ÎN OASE LA MULȚI PENTRU CĂ, PREA MULTE POTLOGĂRII S-AU FĂCUT! ESTE O CONFUZIE ȘI UN HAOS, CAM CUM E ÎN TOATĂ RO!
ANONIM
12 Ian 2019

De ce oare aceste scarbe, zise americane, în realitate niste venetici fără istorie nu vad bârnă din ochiul lor si vad paiul din colonii... oare nu s.au saturat de supt .. .ii invit si la mine, dar prefer dimineata, pe nepisate ... scarbelor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray