2020-02-19 12:20

Supriză la DIICOT: Daniel Horodniceanu RĂMÂNE în funcție încă șase luni

 |  20:23
Supriză la DIICOT: Daniel Horodniceanu RĂMÂNE în funcție încă șase luni

Daniel Horodniceanu, şef al DIICOT până în 19 mai a primit delegare pentru încă şase luni pentru această funcţie, măsura fiind luată de procurorul general Augustin Lazăr. Procedural, este vorba despre delegare pe funcţie, măsură care poate fi prelungită din şase în şase luni până la 3 ani.

Măsura este importantă în contextul în care plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, pe numele premierului Viorica Dăncilă a ajuns la DIICOT, după ce Parchetul General și-ar fi declinat competența.

Plângerea penală ajunge la DIICOT în contextul în care Direcția se află în plin proces de schimbare a conducerii, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a decis să nu-l propună pentru un nou mandat pe actualul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. În schimb, șeful MJ l-a propus pe procurorul Oliver Felix Bănilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-18Parerea ta...

ANONIM
18 Mai 2018

Si Tudorel se lasa ,nu cred acest Ion Dinca va merge mai departe ,doua nereusite ? este prea mult . Nu am vazut un om mai obedient si fara coloana vertebrala . Si-a calcat in picioare orgoliul si prestanta unui magistrat ,
ANONIM
18 Mai 2018

NU PLEACA JAVRA DIN FATA MACELARIEI....
CRISTESCU
18 Mai 2018

Ninel trebuie sa pricepi ca procurorul general are independenta si nu este subordonat ministrilor politici ai justitiei
ANONIM
19 Mai 2018

Stimate Ninel, nu stiu daca pricepi pentru ce se zbate Tudorel Toader ,acest carlig de rufe cum il numesti , el vrea legi care sa scape pe cei ce fura din buzunarele noastre adica politicienii ,iar Taica Lazar ,adica Procororul General lupta sa-i bage la puscarie pe cei care fura ,inclusiv pe politicieni .Acum cred ca iti sunt clare intentiile fiecaruia .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine