2020-07-06 21:02

SURPRIZA săptămânii: George Maior, AUDIAT la Parchetul General

 |  23:34
SURPRIZA săptămânii: George Maior, AUDIAT la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Fostul director SRI a fost citat la Secția pentru investigarea magistraților pentru a aduce explicații în dosarul în care au fost audiați și Florian Coldea și Gabriel Oprea, Dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa.

În dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, foșta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, este cercetată de Secția special pentru investigarea magistraților pentru abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat, omul de afaceri Sebastian Ghiţă.

 

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare. Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a plătit unei firme de transport aerian peste 234.000 de lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

ANONIM
17 Mai 2019

Avionul era a lui Mustaciosu , el find bagat in toate afacerile . Dar de ce atitia bani ?
ANONIM
18 Mai 2019

LA MISTO PENTRU PROSTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz