2020-02-25 22:55

UPDATE. Șeful POLIȚIEI Române, Bogdan Despescu, a fost DEMIS. Cine îl înlocuiește în funcție

 |  14:16
UPDATE. Șeful POLIȚIEI Române, Bogdan Despescu, a fost DEMIS. Cine îl înlocuiește în funcție

UPDATE. ”Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat. Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniţă. Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, şi vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial”, se arată într-un comunicat difuzat după ședința de Guvern.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a fost demis. Informația nu este deocamdată confirmată oficial, însă un comunicat ar urma să fie emis imediat după ședința de Guvern.

Prim-ministrul interimar Mihai Fifor a fost cel care a decis demiterea şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, cel care a avut miercuri dimineaţă o discuţie despre situaţia din Poliţie cu ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan.

Șeful Poliției Române a scăpat până acum de o sancțiune, în cazul polițistului-pedofil, pentru că fostul premier, Mihai Tudose, a refuzat să îl demită, la solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan. După plecarea lui Tudose din fruntea Guvernului, premierul interimar, Mihai Fifor a mers în prima acțiune în calitate de șef provizoriu al Guvernului la Ministerul de Interne.

Întrebat după vizita la MAI dacă a discutat cu ministrul Afacerilor Interne despre o eventuală demitere a lui Despescu, Fifor a răspuns: „Asta este o situaţie pe care o s-o analizăm cu foarte mare atenţie în cursul zilei de mâine şi o să luăm o decizie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine