2020-02-25 21:27

Suspectul jafului armat din Timişoara a fost prins şi reţinut

 |  18:47
Suspectul jafului armat din Timişoara a fost prins şi reţinut

Principalulsuspect în cazul jafului armat care a avut loc, luni, la o casă de pariuriaflată într-un cartier de la periferia municipiului Timişoara, de unde s-a furatsuma de 17.000 de lei, a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Timiş şi afost reţinut pentru 24 de ore.

Purtătorulde cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că tânărul suspectat încazul jafului armat de la casa de pariuri din Timişoara a fost reţinut pentru24 de ore şi urmează să fie audiat de procurori, după care va fi prezentatinstanţei cu propunere de arestare preventivă. El a precizat că tânărul a fostprins de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa sa din cartierul Plopi.Andrei a spus că anchetatorii au descoperit la domiciliul acestuia mai multeprobe, însă a afirmat că nu poate preciza care sunt acestea, întrucât anchetaeste în desfăşurare. El a spus că cei 17.000 de lei furaţi din casa de pariurinu au fost încă recuperaţi. Pe de altă parte, când a fost dus la sediul IPJTimiş, tânărul a declarat presei că este nevinovat.

Jafularmat a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, la o casă de pariuriaflată pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara. Purtătorul de cuvânt alPoliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, afirma că un bărbat a intrat în incintacasei de pariuri având în mână un pistol. Bărbatul a ameninţat-o pe una dintrecele două angajate aflate în unitate la acel moment, după care a închis-o înbaie, alături de cealaltă colegă a sa, care deja se afla acolo. Atacatorul afugit apoi cu toţi banii găsiţi, adică 17.000 de lei. Conform sursei citate,cele două femei au reuşit singure să iasă din baie, demontând nişte piese aleuşii. Femeile i-au anunţat apoi pe reprezentanţii firmei de pază, care, larândul lor, au informat Poliţia. Totodată, una dintre angajatele casei depariuri a suferit un şoc în urma atacului şi a fost dusă la Spitalul Municipal.Casa de pariuri era dotată cu camere de supraveghere şi avea contract cu ofirmă de pază.

Anchetatoriiau vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa de pariuridin Timişoara şi au audiat-o pe una dintre angajate, care nu a putut furnizafoarte multe detalii, deoarece nu a apucat să îl vadă pe atacator, fiind înbaie în momentul atacului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine