2019-10-22 10:03

Suspiciunea de foc pus la Bamboo prinde contur

 |  15:08
Suspiciunea de foc pus la Bamboo prinde contur

Un angajat al Clubului Bamboo şi avocatul firmei susţin că focul a fost pus de persoane necunoscute, în zona fostei săli de fitness a localului. Deşi nu au încă indicii care să susţină teoria, nici anchetatorii nu resping ideea. Se caută înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Cătălin Dancu, avocatul reprezentanţilor clubului Bamboo, susţine că incendiul care a mistuit clubul Bamboo a fost pus. El spune că şi angajaţi ai clubului ar fi semnalat prezenţa unor persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită ca depozit.

” Datele confirmă că incendiul a fost pus din zona fostei săli de fitness de către persoane necunoscute aflate în acea zonă. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă. Nu este adevărată nicio susţinere privitoare la faptul că incendiul ar proveni ca urmare a fumatului în incinta clubului. Toţi angajaţii au intervenit şi persoanele clienţi care fumau fie imediat au fost obligaţi să stingă ţigările fie au fost evacuaţi, pentru că clubul Bamboo deţine un loc privat în care se poate fuma conform standardelor, deci nu era nevoie să se fumeze în club”, a afirmat Dancu după audierile de la Poliţia Capitalei. Întrebat dacă există înregistrări ale camerelor de supraveghere care să confirme aceste acuzaţii, avocatul a răspuns: ”Asta se cere acum de către procurori. Am dat nişte date şi informaţii faţă de persoane pe care noi le considerăm ca şi echipă de lucru străine clubului. Era un alt eveniment în ballroom-ul alăturat clubului, fosta sală de fitness. Toate datele duc în acea direcţie pentru izbucnirea incendiului”.

Unul dintre agenţii de pază ai localului afirmă că este de părere că focul a fost pus. “Au fost controale, ultimul a fost acum o lună. Părerea mea e că focul a fost pus”, a declarat Eugen Barbu, agent pază în Bamboo. La audieri a ajuns şi Radu Tarcan, administratorul clubului. Patronul localului, Joshua Castellano, a fost citat pentru declaraţii.

Anchetatorii refuză să facă speculaţii

Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală. Ei au spus că fac audieri începând de sâmbătă, că au luat documente de la ISU, Primăria şi Poliţia Locală Sector 2, precum şi de la spitalele în care au ajuns cei din local în urma incendiului şi că îl vor cita şi pe patronul clubului.

„Luăm în calcul toate variantele posibile. Nu există niciun indiciu cu privire la o mână criminală, aşa cum s-a vehiculat, dar cercetarea în ceea ce priveşte structura, locul de unde a pornit incendiul, încă nu a început. Urmează ca, după ce avem definitivate aceste lucruri, să fie analizată cea mai bună ipoteză de lucru”, au precizat ei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

UN ROMAN
22 Ian 2017

Urmeaza ca TINERII FRUMOSI SI LIBERI sa iasa in strada si sa ceara DEMISIA GUVERNULUI SI NOI ALTE ALEGERI PARLAMENTARE . Noi romanii suntem deja pregatiti de astfel de scenarii impuse de cei care conduc lumea....SI CARE SPONSORIZEAZA ASTFEL DE SCENARII....Sper sa gresesc ...insa nu stiu ....ce sa mai zic
@UN ROMÂN....
22 Ian 2017

PLEACĂ-AI NOȘTRI, VIN AI NOȘTRI...NOI RĂMÂNEM TOT CA PROȘTII....SĂRACI, SĂRĂCIȚI ȘI VÂNDUȚI, DE TOATĂ MAFIA POLITICĂ POST-DECEMBRISTĂ, INDIFERENT DE CULOARE! Dacă se reușește, nu fac decât să-l schimbe pe dracu, cu tac-su! Eu zic că, INDIFERENT CINE ”CONDUCE”, s-o facă dracului CA LUMEA și PENTRU LUME, NU ÎMPOTRIVA EI! Din păcate, nu avem pârghii (legislative) să-i dăm JOS când fac pe-ai dracului...EI, ÎNCĂ CRED CĂ, DATORITĂ VOTULUI NOSTRU, PE TOT KĂKA PE ȚARA ASTA ȘI PE NOI, PENTRU CĂ NOI I-AM ALES S-O FACĂ! N-o să am încredere în vreo JAVRĂ POLITICIANISTĂ, decât atunci când vor fi în pușcărie cei care merită să fie acolo, li se vor confisca TOATE AVERILE până al paișpea spiță, IAR CEI FUGIȚI PESTE HOTARE, ADUȘI CU INTERPOLUL, APOI LA ÎNCHISOARE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray