2019-12-06 02:21

Suspiciuni de CRIMĂ. O femeie, găsită înjunghiată în propriul apartament

 |  13:55
Suspiciuni de CRIMĂ. O femeie, găsită înjunghiată în propriul apartament

O bătrână în vârstă de 89 de ani a fost găsită moartă, vineri, în apartamentul său din Negreşti (Vaslui), după ce locuinţa a luat foc şi o vecină a sunat la 112. Echipele de intervenţie au constatat că femeia era înjunghiată.

Din primele informaţii furnizate de către poliţiştii vasluieni reiese că trupul femeii a fost descoperit într-o baltă de sânge de către pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului. Victima nu prezenta urme de arsuri.

Echipajele de intervenţie au observat ulterior că trupul femeii avea urme de înjunghiere, astfel că poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, luând în calcul posibilitatea unei crime.

"Incendiul a fost anunţat de către o vecină de-a victimei la numărul de urgenţă 112. În interiorul locuinţei, a fost găsită moartă proprietara, care prezenta urme de violenţă pe suprafaţa corpului. În consecinţă, se fac cercetări sub coordonarea unui procuror criminalist pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs decesul femeii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, pentru Mediafax.

Anchetatorii au mai constatat că singura cameră de supraveghere din zonă lipseşte, pe imaginile surprinse de aceasta prin sistemul de supraveghere implementat în oraş de Primăria Negreşti observându-se cum respectiva cameră a fost smulsă, joi noapte, de către un bărbat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray