2019-08-18 08:48

Suspiciuni de focare nestinse la Bamboo

 |  10:47
Suspiciuni de focare nestinse la Bamboo

Pompierii şi o ambulanţă SMURD sunt încă la Bamboo, unde încă iese fum după incendiu. Autorităţile nu sunt sigure dacă mai sunt sau nu focare nestinse. Două autospeciale de stingere sunt la faţa locului, iar accesul în interior nu este încă sigur.

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare au rămas duminică dimineaţa la locul incendiului de la clubul Bamboo, dar în continuare nu este sigur accesul pompierilor în interior. În jurul prânzului se va realiza încă o verificare la faţa locului, pentru a determina dacă incendiul este stins, a precizat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. ”La incendiul produs la clubul Bamboo vor rămâne în supraveghere două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, pentru supravegherea zonei”, a declarat, Daniel Vasile.

El spune că specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii au evaluat zona şi au stabilit că structura de rezistenţă a clădirii este grav afectată, fapt ce determină limitarea accesului pompierilor în interiorul clubului.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sâmbătă la ora 03.32, iar primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

La locul incendiului au fost mobilizate 29 de autospeciale de stingere a incendiilor, patru autospeciale de intervenţie la înălţime, 28 de echipaje SMURD de prim ajutor şi terapie intensivă mobilă, 26 de ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, un punct de comandă mobil, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de scafandri cu barcă, două spitale mobile, trei autospeciale de descarcerare.

În total, peste 260 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul în totalitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

HAZNAUA URBEI
22 Ian 2017

HA , HA AMENZI CIT PRETUL LA DOUA BILETE . ADICA LA MISTO SPALARE DE BANI . 250 - 500 EURO UN BILET SI CURVELE LUI BOTEZATU DROGATU
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray