2020-08-12 23:55

Sute de controale la comercianţii de fructe şi legume din toate centrele comerciale din ţară

 |  11:23
Sute de controale la comercianţii de fructe şi legume din toate centrele comerciale din ţară

Sute de poliţişti desfăşoară, miercuri, controale în centrele comerciale din toată țara la comercianții de legume și fructe, într-o acţiune ce are ca scop combaterea evaziunii fiscale.

Un număr de 400 de polițiști specializați în investigarea fraudelor fac controale în centrele comerciale din toată țara pentru combaterea evaziunii fiscale în comerțul cu fructe și legume. Dintre aceștia, peste 80 de polițiști acționează doar în București și județul Ilfov.

Controale sunt făcute și de polițiștii de la rutieră, deoarece sunt verificate transporturile cu legume și fructe. În aceste condiţii, s-au constituit filtre pe principalele căi de acces în București și în județul Ilfov, cât și la toate punctele de frontieră.

Polițiștii vor să identifice persoanele care se sustrag de la plata taxelor către bugetul de stat.

Acțiunea face parte din planul de măsuri ”Sărbători de iarnă 2014”, al Poliției Române, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-17Parerea ta...

SE FURA PESTE TOT ?
17 Dec 2014

“Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost “uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice “parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au “imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” Bravo domnule ministru RUS, PSD-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ??? Jolly-jokeri de la CFR Calatori In urma cu ceva timp, compania CFR Calatori a incredintat, fara licitatie, catre societatea Informatica Feroviara(UNDE ESTE MARE SEFA , SOTIA FOSTULUI MANAGER PRIVAT”SMART” DE LA CFR CALATORI, DOROBANTU VALENTIN), suma de 7.200.000 de lei pentru servicii informatice. De ce nu s-a facut licitatie? Numai bosul CFR Calatori, Vasile Secara, poate spune, dupa ce se va consulta cu stapana achizitiilor de la aceasta companie"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz