2020-07-03 14:37

Sute de ghivece în care erau cultivate plante de canabis, descoperite în Argeş şi Dâmboviţa

 |  07:17
Sute de ghivece în care erau cultivate plante de canabis, descoperite în Argeş şi Dâmboviţa

Aproximativ 400 de ghivece în care erau cultivate plante de canabis au fost descoperite de poliţişti în urma unor percheziţii făcute în judeţele Dâmboviţa şi Argeş. În urma cercetărilor, doi bărbaţi au fost reţinuţi, pe numele lor fiind formulate cereri de arestare preventivă.

Poliţia Judeţeană Dâmboviţa a precizat, într-un comunicat de presă, că poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au descoperit, în urma a patru percheziţii făcute în localităţile Târgovişte, Manga şi Ghineşti din judeţul Dâmboviţa şi în localitatea Priboieni din judeţul Argeş, două culturi cu sute de plante de canabis.

Una dintre culturi a fost descoperită într-o locuinţă din Ghineşti, judeţul Dâmboviţa, iar a doua a fost găsită la Priboieni, în judeţul Argeş, unde fusese mutată din localitatea Manga.

Potrivit sursei citate, anchetatorii au găsit 399 de ghivece în care erau cultivate plante de canabis, 192 de alveole folosite la cultura răsadurilor, două instalaţii artizanale destinate stimulării creşterii plantelor de canabis, patru recipiente care conţineau fertilizant, peste 160 de fragmente vegetale de tutun în amestec cu stupefiant şi 1,71 grame de canabis.

Doi bărbaţi au fost reţinuţi în acest caz, iar anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz