2020-07-02 19:51

Sute de oameni au ajuns în Capitală pentru marele PROTEST din Piața Universității

 |  17:05
Sute de oameni au ajuns în Capitală pentru marele PROTEST din Piața Universității

Un protest de amploare este organizat sâmbătă în Capitală, la care sunt aşteptaţi cel puţin 20 mii de oameni din toată ţara. Manifestanţii din marile oraşe au ajuns deja în Bucureşti.

Astăzi este ziua marelui protest faţă de modificarea legilor justiţiei şi codurilor penale. Sunt aşteptaţi peste 20.000 de oameni la această manifestaţie, foarte mulţi dintre ei veniţi din afara Capitalei, din toate colţurile ţării: Sibiu, Braşov, Iaşi, Timişoara, Constanţa. Ei toţi se vor reuni în Piaţa Universităţii în această seară. Simbolul protestului sunt însă oamenii veniţi din Cluj, care au mers pe jos 10 zile, prin ploi şi ninsori, pentru a manifesta în Bucureşti. Au bătut peste 400 de kilometri la pas, iar acum sunt în faţa Guvernului, după ce au trecut pe la sediul PSD și sediul ALDE.

„Ne dorim Parlamentul curat, politicieni care nu sunt condamnați penal, un partlament care să facă legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni, dorim ca guvernul să-și facă treaba”, spune unul dintre manifestanții care au pornit spre București. „Am cratița și lingura, cu care merg la toate protestele. Dorim să le arătăm corupților și celor cu dosare penale că nu au ce căuta în Parlamentul României”, a explicat o protestatară din Cluj.

„Sperăm că bucureștenii și românii se vor strânge cât mai mulți și vor arăta că vor stat de drept și justiție să ne asigure prosperitate”, spune un manifestant din Sibiu.

În aceleaşi timp cu protestul din Bucureşti, sunt anunţate manifestaţii asemănătoare şi în alte oraşe din ţară, precum şi în în străinătate, la Viena, Bruxelles, Toronto, Zurich, Paris, Roma sau Edingburgh. Protestul, organizat sub sloganul „Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”, va începe în jurul orei 18:00, potrivit organizatorilor.

Pe grupurile de pe Facebook au circulat formulare pentru cazare şi transport pentru protestatarii din alte oraşe, cereri şi oferte de la cei din Bucureşti, scrie News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-20Parerea ta...

LEVST.
20 Ian 2018

"O fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte", aceasta foto. spune chiar mai mult decat un million de cuvinte: un grup razlet de 10 persoane, ce contrasteaza puternic cu cifra de 20 mii(daca va fi, in final),si ilustreaza lipsa cronica a solidaritatii, o sosea proaspat bandajata pe un umar, ce ilustreaza starea economica a tarii(carpeli), iar in fundal, o caruta plina cu hodoroage(adica lipsa de progress) si o casa care -spre strada- are un gard la fel de inalt ca si casa, semn al neancrederii indivizilor la adresa propriei societati si -la fel- semn al lipsei de deschidere fata de nou , de binele provenit din conjugarea efortului tuturor...E clar ca localitatea se numeste Mihai Viteazul, probabil intentionat facuta foto. aici, pentru a sterge toate impresiile descrise anterior si a ne imbata cu apa foarte rece a numelor sforaitoare, un alt procedeu al Romaniei de a se "evidentia" intre natii...
HADRIAN
20 Ian 2018

Da. Nu ne vom opri. Vrem sa stie zombii PSD ca nu vor avea liniste de acum incolo ca sa-si incaseze stipendiile ridicarilor inconstiente de mana in Parlamentul Romaniei. Sefii dumnealor nu au promis in campania electorala a minciunii ca se vor pune la adapost de justitie. Deci au mintit. Noi nu facem decat sa le atragem atentia. Nu e bine sa minti cand vrei sa iei pentru un timp puterea. Aceasta nu este pentru oligarhi, ci pentru cei ce vor sa traiasca cuviincios, datorita mintii si muncii lor. Daca vechii PCR-isti vor sa fie cu noi, ii primim, dar fara obiceiurile ultimilor sase decenii: violarea legilor, transformarea cetatenilor romani in supusi neconditionati. Zombii PSD chiar daca sunt slugi perfecte pentru baronii care le furnizeaza din cand in cand ciosvarte din ceea ce au furat, nu se ridica la valoarea de oameni. Justitia europeana este o valoare bimilenara . Au adus-o romanii, primii creatori ai Europei civilizate acum peste 2000 de ani, cei care ne-au daruit prin gandirea si mintea lor limba pe care o vorbim astazi, pe teritoriul vechii Dacii. Daca Domnul Dragnea cu ciracii lui vor sa ne dea alte legi, trebuie sa discute cu noi. Faptele pe care le-au creat in Parlamentul Romaniei, demne de judecata kominternistului Patrascanu (in 1945) sau a tortionarului Avram Bunaciu dupa ce Patrascanu a cazut victima legilor promovate de el insusi, ne face sa iesim in strada, acum, cand trupele ruse nu ne mai ameninta direct. Chiar daca ar face-o prin urmasii lor tributari gandirii KGB-iste, nu ne vor putea impiedica. Jos clica oligarhilor criptocomunisti! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
LEVST.
20 Ian 2018

Label, Bebel, etc., dovada ca tu chiar esti prost(pe langa faptul ca esti si neam-prost si prost-crescut...adica la tzarus!) este faptul ca ma"confunzi"" (vorba vine-poate ca tu esti chiar acela, este de notorietate cum iti schimbi "numele"), asa ca - cum ti-am mai spus- ma-ta te-a kkt pe tine ca avorton, insa te-au bagat rapid la reanimaLe si astfel mai poti sa iesi de sub balega cea nutritiva si astfel poti sa-ti vomitzi scarnavia care te compune , si pe aici...Tu tocmai d'asta iti tot schimbi "numele" pentru ca in adancul tau cel intunecat nu te poti considera om, asa cum sunt eu , de unde imi asum tot ce scriu si scriu sub doar un singur nume si aici si pe alte pagini...Altfel si compresiv, "Hai siktir gunoi supeimputzit , mai behaie si pe sub alte mese"...
LEVST.
21 Ian 2018

Ecaterina Andronescu, o palmă la adresa manifestanţilor: Protestatarii ar fi plătiţi de unii primari."...nu am vazut articole care incalca independenta justitiei..."____----____...stafida mucegaita incearca sa abureasca lumea…Pai daca ” nu am vazut articole care incalca independenta justitiei”, atunci de ce se chinuie sa vina cu altele noi, inseamna ca inainte nu au fost bune, insa tot ei erau la guvernare…Este clar ca ei vor sa l e modifice incat justitia sa fie la cheremul lor, in asa fel incat mafiotii cei mari sa scape , de regula, si la dorinta lor sa intre la parnaie doar cei care „rupa randurile” si-desigur- oricine din opozitie sau neutru…
LEVST.
23 Ian 2018

Gata, a venit luni, ba chiar marti, ne-am trezit din betie, s-a terminat cu protestul, toate bune si frumoase,/ Lumea se intoarce la case...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz