2020-04-07 17:55

Sute de românce traficate pe piaţa germană a prostituţiei. Patronii celebrului lanţ de bordeluri „Pussy Club” din Germania, condamnaţi la închisoare

 |  17:21
Sute de românce traficate pe piaţa germană a prostituţiei. Patronii celebrului lanţ de bordeluri „Pussy Club” din Germania, condamnaţi la închisoare

Patroniiunui lanţ de bordeluri din Germania care erau suspectaţi că au obligat mai multde 200 de românce să ofere clienţilor servicii sexuale "la preţ unic"au fost condamnaţi la închisoare, relatează publicaţia The Local.

Lanţulde bordeluri "Pussy Club", care opera în Stuttgart, Wuppertal,Heidelbergşi Schönefeld, în apropierea Berlinului, a atraso atenţiedeosebită anul trecut,când proprietarii auanunţatcă oferăservicii de criză,la "preţ unic". Astfel, contra sumei fixe de70 de euro pe zi, clienţii puteau beneficia de "sexcu toate femeile,cât timp doresc, cât de des doresc şiîn cefeldoresc",după cum suna oferta.

Presaa relatat pe larg despre această idee de afacere, care, pe de altă parte, agenerat o dezbatere despre demnitatea umană. Cazul a atras şi atenţiaautorităţilor, care au deschis o anchetă despre circumstanţele în care femeile,majoritatea fără permise de muncă, au ajuns să lucreze în acestecluburişi au vrut să afle dacă este vorba cumva de muncă forţată. Şase persoane de laconducerea cluburilor au fost arestate şi acuzatede trafic de persoane.

Fraude fiscale de 2,7milioane euro

Femeiaîn vârstă de 27 de ani, care conducea reţeaua de bordeluri, a primit vineri osentinţă cu trei ani închisoare din partea tribunalului districtual dinStuttgart, o decizie care i-a suprins pe mulţi, notează The Local. Un altadministrator, în vârstă de 26 de ani, a primit tot trei ani de închisoare, iarpedeapsa pentru un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost de doi ani şizece luni închisoare. Alte douăfemei, de 27 şi 22 de ani, au primitsentinţe cu suspendare, iar un bărbat de 30 de ani a fost amendat.

Toţişase au recunoscut că se fac vinovaţi de fraudă fiscală, pentru că nu au plătitasigurările sociale aferente unei sume de 2,7 milioane de euro. Majoritateaprostituatelor fuseseră înregistrateîn mod falsca fiind liberprofesioniste, ceea ce, evident, nu era cazul, iar angajatorii ar fi trebuit săle plătească asigurări sociale.

32 de traficanţi depersoane arestaţi

JudecătorulAndreas Arndt a spus, în momentul citirii sentinţei, că prostituatele nu aufost totuşitratate cu violenţă şi nici nu au fost obligate să lucreze înacele bordeluri, cum s-a crezut iniţial. El a mai precizat că tribunalul pecare îl reprezintă nu poatedecide dacă sexul la preţ unic constituie oofensă la adresa demnităţii umane.

Raidurilepoliţiei efectuate în iulie anul trecut au dus la închiderea bordelurilor dinHeidelbergşi Stuttgart, pe motiv că nu au respectat standardele deigienă, precum şi a celui din Wuppertal.

Pede altă parte, procurorii din Stuttgart cercetează 32 de bărbaţi acuzaţi detrafic cu fiinţe umane, care au fost arestaţi în Germania, Spania şi în Româniaşi sunt suspectaţi că au fost cei care au pus la punct întreaga afacere culanţul de bordeluri din Germania, precizează TheLocal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16

Mai multe imagini:
Sute de românce traficate pe piaţa germană a prostituţiei. Patronii celebrului lanţ de bordeluri 'Pussy Club” din Germania, condamnaţi la închisoare
zoom
Sute de românce traficate pe piaţa germană a prostituţiei. Patronii celebrului lanţ de bordeluri 'Pussy Club” din Germania, condamnaţi la închisoare
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine