2020-08-10 02:37

Tânăr de 30 de ani, mort în Salina Turda

 |  16:01
Tânăr de 30 de ani, mort în Salina Turda

Pompierii și echipajele de salvamontiști au fost alertați cu privire la dispariția unui tânăr în Salina Turda. El s-ar fi aruncat în gol câteva zeci de metri într-un puț închis publicului.

Potrivit voceatransilvaniei.ro, tânărul, în vârstă de 30 de ani, ar fi dispărut de acasă în urmă cu cinci zile, însă familia acestuia nu a anunțat dispariția. Oamenii legii au fost alertați, pe 3 iulie, de un angajat de la Salina Turda, care a găsit în parcare o mașină pornită, cu farurile aprinse, dar în care nu se afla nimeni.

Actele din mașina aflată în parcarea de la Salina Turda i-a dus pe polițiști spre proprietarul acesteia, tatăl tânărului care se presupune că s-ar fi sinucis, care le-a spus oamenilor legii că acesta a plecat de acasă cu autoturismul său.

Principala variantă pe care merg anchetatorii este că tânărul s-a sinucis, aruncându-se într-un puț din Salina Turda închis publicului, unde există un mediu toxic. De aceea, în încercarea de a recupera trupul tânărului, a fost nevoie ca la fața locului să fie chemată o echipă specializată de salvamontiști


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz