2020-08-08 03:57

Tânăr găsit MORT în centrul Piteştiului, după ce a fost aruncat dintr-o maşină. Vehiculul, dat în urmărire

 |  18:08
Tânăr găsit MORT în centrul Piteştiului, după ce a fost aruncat dintr-o maşină. Vehiculul, dat în urmărire

Sunt organizate mai multe filtre, duminică, în judeţul Argeş, după ce un tânăr a fost dat jos dintr-o maşină, iar acesta a fost găsit mort.Totul s-a petrecut pe o stradă centrală a municipiului Piteşti, iar poliţiştii încearcă să dea de urma şoferului care a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că poliţiştii fac cercetări, la ora transmiterii acestei ştiri, în cartierul Teilor din Piteşti, unde un tânăr a fost găsit mort.

”Noi suntem la faţa locului şi am deschis o anchetă în acest caz. Martorii spun că bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost dat jos dintr-o maşină, pus pe jos, iar apoi maşina a plecat”, a declarat Zamfir, potrivit Mediafax.

Conform acestuia, sunt organizate mai multe filtre pentru depistarea autoturismului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

Mafia Columbiana e geloasa pe regimul Daddy-Capitalismul de Cumetrie si vrea sa vina in Romania pentru un schimb de experienta reciproca...Sau propune o intalnire comuna in Costa Rica la vilele lui Cozmanca...eventual intalnire de gradul trei si cu mafia din Madagscar
LEVST.
11 Mar 2018

Mai degraba ese vorba de o "overdoze", a murit-sau era doar lesinat, la acel moment- (fie in masina , fie in alt loc) iar ceilalti(care si ei folosisera droguri) s-au panicat si au ales aceasta varianta...
LEVST.
12 Mar 2018

"...La audieri tânărul de 20 de ani le-a spus poliţiştilor că a petrecut seara împreună cu victima şi cu trei tinere minore, că bărbatul pe care l-a abandonat se drogase şi că, neştiind cum să-l ajute, s-a speriat şi..."_____-------_____QED!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz