2019-10-20 11:50

Tânăr OMORÂT în club la Mediaş. AGRESORUL fusese eliberat recent în baza RECURSULUI COMPENSATORIU

 |  14:41
Tânăr OMORÂT în club la Mediaş. AGRESORUL fusese eliberat recent în baza RECURSULUI COMPENSATORIU

Un tânăr de 25 de ani a murit duminică dimineaţă la Spitalul din Mediaş, după ce fusese înjunghiat în urma unui conflict dintr-un club, continuat ulterior în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Surse judiciare au declarat, duminică, că tot scandalul sfârşit tragic ar fi izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi între două grupuri de tineri. Din primele informaţii, se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, originar din Alba şi care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderii masive de sânge, tânărul de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

CEI CARE AU VOTAT
13 Ian 2019

cu PSD-ul SE FAC ȘI EI PĂRTAȘI MORAL ȘI ÎN TOATĂ REGULA LA CRIMELE-ASTEA COMISE ÎMPOTRIVA OAMENILOR NEVINOVAȚI, TRANSFORMAȚI ÎN VICTIME SIGURE, PENTRU CĂ RO.ESTE CU FUNDU-N SUS = SUNT APĂRAȚI INFRACTORII PERICULOȘI, INDIFERENT DE-S DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ, ORI MAFIOȚI GULERAȚI, DIN PARLAMENTUL RUȘINIII NAȚIONALE!
DIN CAUZA GRABEI,
13 Ian 2019

am scris copii cu 2 de i, în loc de trei, pentru primele două postări.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray