2020-07-06 21:16

Tânără din CARACAL, amendată după un APEL FALS la 112 în care susținea că este SECHESTRATĂ

 |  13:40
Tânără din CARACAL, amendată după un APEL FALS la 112 în care susținea că este SECHESTRATĂ

O puștoaica de 17 ani, din Caracal, a fost amendată cu 500 de lei după un apel fals la 112, în care a susținut că este sechestrată. Adolescenta a fost deja audiată de poliţişti.

Totul s-a întâmplat duminică. Aproximativ 20 de poliţişti, plus mai mulți jandarmi au căutat-o aproximativ 12 ore. Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, despre faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă din municipiul Caracal.

"Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză. Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se ca aspectele sesizate nu s-au confirmat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz